RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Speurtocht heeft resultaat

Geplaatst op: 18-05-2017 - 752 keer gelezen

Om af te reizen naar Panningen met maar 11 man (verwacht waren er op papier 13) lijkt ons niet zo’n goed idee (zeker omdat ook Rich geen hele wedstrijd kan spelen, hij moest zich tijdig gaan douchen voor een feestje).  Met enkele auto’s wordt Neer afgespeurd met als eind resultaat een gevonden Ferdi die nog aan het tuinieren is en  snel zijn spullen pakt en meereist naar Panningen.

Hij wil wel op de bank beginnen maar Maurice denkt daar anders over hij staat zijn positie af aan Ferdi

Opstelling: Jeffrey, Rob, Ruud, Erik, Marcel, Herman, Ferdi, Thei, Joost, Rich en Dan.
Reserve: Maurice
Wedstrijdleiding:  assistent  Peter .

Het elftal van Panningen lijkt ons vandaag goed gezind omdat op het andere veld het andere veteranen team moet aantreden in een rasechte derby tegen Helden. Fons is er helaas niet bij om zijn zwager die helaas niet meer kan voetballen en eigenlijk ook beter niet meer zou kunnen keepen volgens de doctoren te verschalken. In het begin gaat het nog redelijk gelijk op maar Ferdi laat zien dat hij  over een goede  conditie beschikt en het de tegenstander erg moeilijk maakt. Na 15min zijn we dan ook aanmerkelijk sterker dan de tegenstander. Danny krijgt enkele mogelijkheden om de score te openen maar dit lukt hem niet.  De verdediging van ons laat een speler van Panningen ongehinderd door slalommen maar vrij voor Jeffrey krijgt hij net niet goed genoeg de voet tegen de bal om te kunnen afronden. Jeffrey komt ook nog eens hard met de schouder tegen de doelpaal aan .Maurice neemt na 25minuten de positie van Dan over (die helaas met een blessure het veld moet verlaten). Een voorzet van hem op Joost levert een grote kans op maar vrij voor de keeper schiet hij de bal over het doel. Het blijft de eerst helft dan ook 0-0.

De 2de helft  starten we nog sterker en Rich denkt aan het feit dat hij nog maar even kan spelen en is er als de kippen bij om een voorzet af te ronden en eindelijk het krachtsverschil  in cijfers uitdrukt. 0-1. Maurice probeert het nog enkele malen van afstand maar hij geeft zich zelf over de … omdat dit niet lukt.  Uit een voorzet is hij later wel succesvol en staat de 0-2 op het bord. Dan neemt geblesseerd de positie van Rich over die gaat douchen. Hij wil voornamelijk stilstaand voetbal spelen want rennen gaat niet meer van harte (dat wordt dor sommige spelers van ons af en toe vergeten). Maurice is het dan ok die even later de eindstand op 0-3 verzorgt . Het ander elftal van Panningen is ook niet succesvol een nederlaag 1-4.

Samengevat: Wij kunnen terugkijken op een gezellig leuk rustig vriendschappelijk potje voetbal.