RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Spelers gezocht!

Geplaatst op: 17-06-2020 - 932 keer gelezen

We zoeken nog een aantal voetballers voor onze heren seniorenteams! Heb jij ooit gevoetbald en weer zin om de wei in te gaan? Of nog nooit een bal aangeraakt en wil je een verborgen talent ontdekken? Ook als je niet in Neer woont ben je van harte welkom om bij RKSVN te komen voetballen. Kijk onderstaand bij welk team je het beste past en schrijf je snel in!

De selectie is hét talent van nu! Een serieuze groep jonge mannen die twee keer in de week trainen om fit te blijven. Er wordt hard gewerkt op het veld om de basisplek te verdienen.. Maar ook in de derde helft kunnen deze mannen er een gezellige boel van maken! In dit team leer je van gekwalificeerde trainers, heb je trouwe supporters en ontwikkel je Neerse faam. 

Het derde is een mix van jonge spelers tussen de 18 en 25 jaar. Hét aanstormend talent voor de toekomst. Wil jij een serieus potje voetballen met een aantal selectiespelers, maar is één keer trainen in de week wel voldoende? Dan pas jij perfect binnen dit team!
 
Het vierde elftal traint één keer in de week om een lekker voetbal ritme te houden. In het weekend spelen ze wedstrijden. Dit is een club mannen tussen de 25 en 30 jaar oud. Wil jij eens een balletje meetrappen? 

Het vijfde elftal is een groep mannen tussen de 25 en 35 jaar. Een lekker potje voetballen in het weekend is genoeg voor dit team. Training hebben deze krachtpatsers niet nodig (of geen tijd voor). Zie jij dit wel zitten?  

Lekker voetballen op zondag, maar liever niet trainen? Dan is het zesde team geschikt voor jou. Een gezellige club mannen tussen de 20 en 30 jaar. Geen talent op het veld? Misschien kun je dan shinen in de kantine. 

Bij welk team pas jij het beste? Of weet je nog iemand die zijn voetbalschoenen stiekem graag (weer) aantrekt? Aanmelden kan via https://www.rksvn.nl/lidworden 

Vragen of meer informatie? Mail dan naar vtc@rksvn.nl