RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Simpele overwinning RKSVN 1

Geplaatst op: 09-11-2015 - 766 keer gelezen

RKSVN 1 heeft in eigen huis een simpele overwinning geboekt tegen de nummer 12 van de ranglijst: RKHVC uit Hunsel. Na 90 minuten stond er een 6-1 eindstand op het scorebord. De enige minpuntjes voor de koploper waren de tegentreffer en het geblesseerd uitvallen van Paul Wulms.

Na een wat saaie start van de wedstrijd, konden de toeschouwers in minuut 17 eindelijk voor het eerst opveren. Een goede actie van Ruud Emonts bereikte spits Paul, die met zijn snelheid makkelijk langs de verdediging kwam: 1-0. Een paar minuten later schoot Mathijs Peulen beheerst binnen: 2-0. De assist was wederom van Ruud. Ramon Berben wist helaas niet te scoren uit een omhaal (mooi geprobeerd), maar een pass van Mathijs wist Ramon daarna wel degelijk te verzilveren: 3-0. Vlak voor rust werd het 4-0 door een vrije schop van Mathijs (en bijbehorend ‘overstapje’ van Paul).

De tweede helft begon ook weer wat gezapig en Hunsel kreeg zelfs wat kansen. Een actie van Paul werd (al dan niet reglementair) gestuit door de Hunselse verdediging. Geen strafschop; Paul bleef wel liggen en moest vervangen worden. Daarna zette RKSVN toch weer even aan, hetgeen leidde tot kansen voor Lars Janssen, Bart Wulms en meerdere voor Ramon. Tien minuten voor tijd zette Mats Emonts de bal voor en kopte Ramon de 5-0 binnen. Hunsel kreeg daarna zijn eretreffer (5-1) en Lars bepaalde op aangeven van Ramon de eindstand op 6-1.De conclusie van vandaag? We zagen leuke kansen en doelpunten, maar het klasseverschil was te groot om er verder veel zinnigs over te zeggen.

Feit is dat Horn zich vandaag wél verslikte in een laagvlieger: onze aankomende tegenstander verloor met 1-0 van Crescentia. Leveroy won de topper van Heythuysen. En dus mag RKSVN zich nu opmaken voor het drieluik tegen Horn (let op: thuis, 15/11), Heythuysen (thuis, 29/11) en Leveroy (uit, 06/12).