RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


SVVH 1 - RKSVN 5

Geplaatst op: 31-01-2022 - 677 keer gelezen

Na twee maanden konden we ons vandaag eindelijk weer opmaken voor een potje voetbal. En direct niet zomaar de minste tegenstander. Namelijk het 1e van het 750 tellende kerkdorp Heibloem. Het weer was prima, het veld van Heibloem iets minder, maaar dat mocht de pret niet drukken. Door afmeldingen van Lars en Niels (die met zijn vriendin een bank moest gaan uitzoeken. Pfff...) en blessure van Chris J. waren Joost Derikx en Mats bereid om ons uit te helpen, waarvoor dank!

Kroeg tijger Noud en sinds kort ook kroeg tijger Michel hadden zich vrijwillig gemeldt als wissel, waardoor met de volgende opstelling werd gestart: Jolle / Mats, Eric, Roel / Nikki, Bart, Thijs, Loek / Joost, Ramon, Chris V. Het begin was weer even wennen en al snel kregen we de 1-0 om de oren door een mooi afstandschot van Heibloem. Snel daarna werd Joost diep gestuurd en met een voorzet op maat bereikte hij Ramon die de 1-1 kon binnen schuiven. Even daarna was het Ramon die Joost diep stuurde en Joost plaatste de bal beheerst langs de keeper van Heibloem, 1-2. Deze keeper had in de gaten dat Joost een echte veteraan was door hem netjes met U aan te spreken, maar dat kan niet aan zijn snelheid en uithoudingsvermogen hebben gelegen. Een schot van Bart kwam via de binnenkant van de paal weer terug het veld in en Heibloem kreeg ook nog een paar mogelijkheden, maar Jolle hield deze knap tegen. Ook onze grensrechter Har was scherp en vlagde een goal van Heibloem af voor, terecht, buitenspel.

De tweede helft kreeg een heel ander spelbeeld. De combinaties via het middenveld lukte niet meer, Heibloem won meer duels en het was vooral tegenhouden. Met Bart als laatste man en de ontembare Mats en Roel in de verdediging werden de aanvallen van Heibloem onschadelijk gemaakt. Mats had een mooie middag in het vooruitzicht met zijn nieuwe vlam en dartelde als een jonge hinde over het veld. Noud en Michel vielen nog, tegen de verwachting in, heel goed in. Echte kansen kregen wij niet meer en trokken de 2-1 uiteindelijk over de streep. Een lekkere overwinning en we kunnen zeggen dat we beter zijn dan de beste spelers van heel Heibloem! Niels sloot nog even aan in de derde helft en liet vol trots de nieuwe bank zien die hij had gekocht. We weten op welke bank hij volgend weekend mag plaatsnemen als we aantreden tegen Heytse... Scoreverloop: SVVH 1-0, Ramon 1-1, Joost 1-2.