RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


SVH’39 4 - RKSVN 4

Geplaatst op: 23-10-2023 - 339 keer gelezen

De mannen van ‘T 4de kwamen op de inhaal zondag om 9:15 bij elkaar bij Sjaen. Al snel wordt duidelijk dat we met teveel man zijn, maar liefst 21 man! Dus hoefden er 3 man zich niet om te kleden dus helaas ook niet mee douche, erg jammer!

De wedstrijd:
‘T 4de had duidelijk de overhand in de eerste 20 minuten maar de goal die kwam maar niet. Totdat Joey in minuut 32, één op één met de keeper kwam en de 0-1 binnen schoot! Hierna begonnen de goals te rollen. Hierna volgde al snel de 0-2 van Joos in minuut 35. Hierna gaf Miel een diepte bal (was eigenlijk bedoel naar Pim maar kwam uit bij Joey). Joey nam de bal goed mee en gaf een lage voorzet op Pim en die liep de bal binnen, 0-3!

Rust

In de 2de helft was het al weer snel raak, Joos die maakt in minuut 48 al de 0-4! Hierna gebeurde er eigenlijk niks spannends, tot aan minuut 60 waar Joos zijn hattrick maakt! Dit had hij voor de wedstrijd al voorspeld dat dit ging gebeuren, 0-5! In minuut 70 kwamen Jelle en Sander weer het veld in. Jelle maakt in minuut 73 0-6 met een beken balletje in de hoek. In minuut 76 geeft Joos een voorzet op het hoofd van Sander en die kopt hem binnen, 0-7. Goede tactische wissels van de trainer!
Hierna kwam een discutabel moment onze man met de vlag naast ze zijlijn, die vlagde voor buitenspel. De scheids wou in eerste instantie fluiten en had de fluit al in de mond.
Echter floot hij niet omdat er een voorzet kwam en die werd binnen gekopt, 1-7. Miel accepteerde dit niet en begon netjes aan een woorden wisseling met de scheids. De nummer 9 van SVH’4 begon terug te praten tegen Miel en hierdoor besloot de scheids af te fluiten in minuut 80. 

Eindstand 1-7 en de 3 punten gaan weer mee naar Naer! 
MOTM: Joey Geelen ????