RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Rksvn 5 - Rksvn 6

Geplaatst op: 31-08-2021 - 622 keer gelezen

Eindelijk... Na lang wachten konden we zondagmorgen dan eindelijk weer voetballen! Wonder boven wonder was iedereen ook netjes om half tien aanwezig (compliment voor de drankorgels Nikkie, Niels en Noud). In 't kleedlokaal kregen we de reserveshirts. Deze waren duidelijk aan de grote kant voor iedereen. Waren de shirts uitgelodderd of waren wij afgetraind...? Thijs had zijn strijdplan klaar en in een aanvallende 3-4-3 opstelling werd aangetreden tegen de krachtpatsers van 't 6e.

Het werd een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft was 't 5e heer en meester. Vlotte aanvallen, kort verdedigen en strijd zorgden ervoor dat er met een 3-0 voorsprong werd gerust. Lars Janssen zorgde voor de eerste twee treffers van 't seizoen waarvan de eerste van grote schoonheid was. Met zijn sterke linker krulde hij de bal in de bovenhoek. Ook de 3-0 van Chris Verheijden was een mooi schot/voorzet (??).

In de tweede helft werd 't 5e teruggedrongen op eigen helft en ondanks een aantal reddingen van Jolle kwam 't 6e door twee snelle treffers helemaal terug in de wedstrijd. Door een aantal omzettingen van de trainer draaide de wedstrijd weer in 't voordeel van 't 5e, er waren nog een aantal grote kansen, maar gescoord werd er niet meer. Een mooie eerste overwinning en een leuke sportieve wedstrijd (al zal Michel dat met zijn dikke enkel anders hebben ervaren)!

Daarna nog een geslaagde 3e helft in 'n gezellig drukke kantine met genoeg spijs en drank. Op naar 12 september!