RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 5 - Heythuysen 4

Geplaatst op: 08-05-2022 - 559 keer gelezen

Vanmorgen de thuiswedstrijd tegen Heytse. Weer was goed, veld was goed. De eerste keer dit seizoen op het hoofdveld en genoeg supporters op de been. Onze selectie die was aangevuld met good old Jop Teepen, Jordy, Paul Verheijden en Loy. Mannen, bedankt voor 't uithelpen! Hierdoor had Thijs 7 fitte spelers en 6 halfzatte spelers tot zijn beschikking door de bruiloft van Sep en Janine zaterdags.

De opstelling was als volgt: Paul / Michel Bart Noud / Jop Ramon Thijs Loek / Lars Loy Jordy. Vanaf 't startsignaal was duidelijk dat Rksvn de betere partij was vandaag. Door goed voetbal en het vinden van de vrije man op 't middenveld werden de gaten in de verdediging van Heytse gevonden. Na een mooie voorzet van Loy kon Ramon de 1-0 binnentikken. Daarna was het de beurt aan Jordy om met twee puntgave doelpunten de 3-0 op 't scorebord te zetten. Heytse kwam af en toe in de buurt van de goal maar Paul keepte een goede partij. Net voor rust kwam Heytse op 3-1 en direct rust. En werden een paar omzettingen gedaan en Jolle en Niels maakte hun opwachting.

Jolle als flitsende linkshalf en Niels als robuuste verdediger. Na een corner van Loy kopte Ramon de 4-1 binnen. Wedstrijd gespeeld en konden lekker combineren en de wedstrijd uitvoetballen. De aanwezige toeschouwers kregen een vermakelijke partij te zien. Sommige dachten zelfs dat Rksvn 1 op veld 1 aan het voetballen was door de flitsende combinaties, snelle uitbraken en omschakelingen en druk op de bal en tegenstander. Ruimtes werden gedurende de tweede helft groter en beide teams kregen kansen. Heytse maakte nog 4-2 en Ramon met zijn derde van de dag de 5-2. Prima wedstrijd, zowel van Neer als van de prima leidende Rens.

Na de wedstrijd nog heerlijk buiten genoten van de biertjes van Lars en Niels die weer eens te laat waren vanmorgen. Dit keer met een goede reden...