RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Revanche na geflatteerde nederlaag voor RKSVN 2

Geplaatst op: 05-05-2023 - 584 keer gelezen

Zondag werd er gewonnen van FCV-Venlo.
Na de 4-1 nederlaag 2 weken terug.

De eerste helft ging de wedstrijd heen en weer met hier en daar kansjes voor beide partijen. Toch bleef de brillenstand op het bord staan met rust.

Na rust werd er snel gescoord uit een ingedraaide vrije trap van Roel “kleine geblokte” Derks, de scrimmage op de 5 meter die daar op volgde werd door Boy “6 pils banke biej 1” Stempkens binnegemoffeld met zijn linkerbeen.

De wedstrijd leek onder controle en leek rustig uitgespeeld te worden. Tot er werd vastgehouden door Ivo “ich veulde niks” Martens en bij de rechtsbuiten van Venlo de stoppen door sloegen en ongenadig hard natrapte. Donker ROOD!
Er werd nog massaal gezeurd om een gele kaart voor de oranjeman, maar dit werd genegeerd door de scheidsrechter.

Na het incident kon de scheidsrechter ook niks meer goed doen voor de Venlonaren en bleven maar zeuren en klagen met daartussen benamingen die niet op een voetbalveld thuis horen.

Na de rode kaart werd er eigenlijk amper een kans gecreeërd en kwamen we zelfs meer onder druk omdat de tegenstander voorin 1 op 1 ging spelen.
Knap werden er nog een paar ballen door Juul “betonnen muur” Tobben tegen gehouden.

Tegen het einde van de wedstrijd werd er na een goede counter nog gescoord door Max “0.0” van M-élick koelbloedig afgemaakt. Met 2-0 op het bord werd de wedstrijd beslist.

Met deze overwinning word er weer een extra stapje gezet naar een leuke eindklassering in de 3de klasse.