RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


ROGGEL 5 – RKSVN 5

Geplaatst op: 15-11-2021 - 608 keer gelezen

I.v.m. een aantal blessures en Ramon B. die met zijn vriendjes in Gent zat, had Thijs deze week Ramon v. R. en Wesley van het 6e bereid gevonden om mee te doen. Op zondagmorgen kwam er nog een late afmelding binnen waardoor we besloten om met 12 spelers richting Roggel af te reizen. Bij Sjaen bleek dat Lars 10.00 uur nog te vroeg vond en hij werd nog even opgepikt door Niels. Omdat Niels nog een afspraak gepland had staan bij de IKEA, waardoor hij maar een helft kon spelen, werd in Roggel besloten om toch nog op zoek te gaan naar een extra speler. Haspel, ook wel bekend als Thijs Winkelmolen, werd bereid gevonden om nog af te reizen naar Roggel.

Na een iets langere toespraak dan normaal door Thijs B. werd in de volgende opstelling gestart:

Doel: Jolle
Verdediging: Niels – Eric – Roel
Middenveld: Noud – Thijs B. – Chris – Nikki
Aanval: Michel – Wesley – Ramon

RKSVN start de wedstrijd goed en weet meteen een aantal kleine mogelijkheden te creëren. Helaas vindt geen van alle het doel. Plotseling uit het niets een lange bal van Roggel die over de verdediging valt en de spits kan alleen op Jolle af: 1-0 (20ste minuur). Na dit tegendoelpunt is RKSVN de kluts kwijt en komt niet meer aan voetballen toe. Gelukkig komt Roggel ook niet te hele grote kansen waardoor we de rust in gaan met een 1-0 achterstand.

In de rust wordt e.e.a. omgezet. Thijs W. neemt de plaats in van Noud, Michel gaat terug naar zijn vertrouwde plek als back en Lars gaat de voorhoede versterken.

Over de tweede helft kunnen we ook kort zijn. RKSVN heeft het meeste balbezit zonder echt gevaarlijk te worden. Roggel loert op de counter en in de 88ste minuut mag de ingevallen spits voor de tweede keer alleen op Jolle af. Waar hij zijn eerste kans nog mist maakt hij deze wel af: 2-0.

Gelukkig geen lange terugreis voor de boeg. Terug bij Sjaen wacht ons nog een rondje van Tinus (we stonden om 10.00 uur voor gesloten deur) en Lars i.v.m. het te laat komen. En die van Lars smaakt dubbel zo lekker!

Bij deze willen we de spelers van het 6e nogmaals bedanken voor het uithelpen en de spelers van het 5e krijgen volgende week tegen Laar de kans om zich te revancheren voor deze nederlaag.