RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN speelt gelijk in en tegen Leeuwen

Geplaatst op: 10-03-2014 - 727 keer gelezen

Sportclub Leeuwen heeft zich vandaag niet weten te belonen. In de thuiswedstrijd tegen RKSVN kwam de thuisploeg al na 1 minuut op voorsprong, maar verzuimde het de marge verder in de wedstrijd te vergroten. RKSVN kwam laat in de tweede helft alsnog op gelijke hoogte waardoor de mannen uit Neer alsnog een punt mee naar huis namen.

De wedstrijd was nauwelijks gestart of RKSVN keek al tegen een 1-0 achterstand aan. Een goede aanval via de rechterkant van het veld belandde bij Sportclub Leeuwen aanvoerder Rinaldo Strijbos die de RKSVN-doelman een lob verschalkte, 1-0. RKSVN leek ook na de tegentreffer nog niet helemaal wakker want opnieuw kreeg Leeuwen direct een grote kans, maar nu lag de RKSVN-doelman wel in de weg. Na de sterke openingsfase liet Leeuwen de teugels wal vlieren, RKSVN werd af en toe gevaarlijk met standaard situaties en Leeuwen loerde op countermogelijkheden, maar was ook daarin niet efficiënt genoeg in de afronding.

Na rust startte de thuisploeg opnieuw sterker aan het duel en kreeg het diverse goede mogelijkheden op de 2-0, maar de ploeg verzuimde opnieuw in de afwerking. Ongeveer 15 minuten voor tijd kreeg de thuisploeg dan ook daarvoor deksel op de neus. Een hard afstandsschot van Bart Wulms ging onder doelman Brummans door waardoor RKSVN eigenlijk uit het niets op gelijke hoogte kwam, 1-1. Die gelijkmaker zorgde ervoor dat RKSVN wat meer uit haar schulp kroop en plots gevaarlijk werd. Een beste mogelijkheid belandde uiteindelijk boven op de deklat en diverse vrije trappen smoorde in de muur of waren prooi voor doelman Brummans. Sportclub Leeuwen daarentegen kreeg ook nog enkele mogelijkheden op de winst, waaronder een snoeihard afstandsschot van M’rabti maar deze spatte uiteen op de kruising waardoor de wedstrijd uiteindelijk in een gelijkspel eindigde.

Bron: Indewandelgangen.com