RKSVN App

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!

RKSVN pakt punt in Swalmen

Geplaatst op: 28-10-2014 - 587 keer gelezen

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tussen Swalmen en RKSVN op het programma. Zou RKSVN de goede reeks van de afgelopen weken door kunnen zetten?

In het eerste deel van de wedstrijd was het RKSVN dat het overwicht had. Echter door een aanval van Swalmen stond RKSVN plotsklaps binnen tien minuten op een 1-0 achterstand. Via een voorzet viel de bal plotseling voor de voeten van Siem van der Linden. Van der Linden wist niet wat hem overkwam maar kon toch de 1-0 intikken. RKSVN gaf zich echter nog lang niet over. Gedurende de eerste helft had RKSVN het meeste balbezit. Maar tot ‘echte’ grote kansen kwam het nog niet.

RKSVN begon wederom goed aan de tweede helft. Maar ook nu zonder echte grote kansen. Daarentegen kreeg Swalmen in de tweede helft wel ‘echte’ kansen. Swalmen beloonde zich dan ook met een doelpunt in de 75ste minuut. Siem van der Linden maakte zijn tweede treffer door een goed uitgespeelde aanval. Gedurende de tweede helft besloot RKSVN-trainer Arno Coenen dat er actie ondernomen moest worden. Hij bracht eerst Ramon Berben binnen de lijnen en even later werd ook nog de 17-jarige debutant Hubertus Dorssers binnen de lijnen gebracht.

Waar iedereen dacht dat Swalmen de punten binnen had was het Rolf Geraets van RKSVN die van een grote afstand voortreffelijk doel trof. 2-1 (78). RKSVN leefde weer op en was op weg naar de gelijkmaker. De goed ingevallen Dorssers werd diep gestuurd en zijn actie leidde in de 85ste minuut van de wedstrijd tot de 2-2.

RKSVN was ook daarna de betere partij. Dorssers werd hierna nogmaals in de diepte aangespeeld en kon via een solo actie bijna de 2-3 maken. Tot ieders verbazing belandde deze bal in het zijnet. Kansen van Noud Heijnen en Rolf Geraets werden helaas niet meer verzilverd tot een doelpunt.

Bron: Neersnieuws.nl