RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN op zoek naar Kleedkamersponsoren

Geplaatst op: 28-03-2017 - 722 keer gelezen

Er zijn vele manieren om als bedrijf op te vallen via RKSVN. Zo is er nu de mogelijkheid om via één of meerdere kleedkamers op het complex te sponseren! De sponsorcommissie zoekt bedrijven die de naamsbekendheid op deze bijzondere manier willen vergroten.

Een kleedkamer-sponsor kan op de deur van één of meerdere kleedkamers een eigen boodschap plaatsen. Dat kan het logo of de firmanaam zijn, maar ook een specifiekere boodschap. Een bedrijf kan er voor kiezen om op één kleedkamer te adverteren, maar meer is natuurlijk ook mogelijk.

Interesse? Neem contact op met Jo Raemakers of Ad Crompvoets van de sponsorcommissie, via reclame@rksvn.nl of telefonisch via 06-3175105 (Ad) of  06-31954840 (Jo).

Expeditiebedrijf Rooskens Group uit Buggenum heeft de spits afgebeten als eerste kleedkamersponsor bij RKSVN. Rooskens Group bied klanten in binnen- en buitenland oplossingen voor al hun logistieke vraagstukken. Door lange ervaring en opgedane kennis kunnen ze met u meedenken naar praktijkgerichte logistieke oplossingen zodat u zich kunt focussen op uw core-business terwijl uw transport soepel en kwalitatief verloopt. Kijk voor meer info op www.rooskensgroup.com