RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN neemt na lopend seizoen afscheid van hoofdtrainer Wil Bongers

Geplaatst op: 06-12-2018 - 733 keer gelezen

In onderling overleg hebben de VTC van RKSVN en Wil Bongers besloten om na afloop van het huidige seizoen afscheid van elkaar te nemen. Na z'n succesvolle eerste termijn (kampioenschap!) bij RKSVN heeft de hoofdtrainer uit Nederweert er dan nog eens twee seizoen op zitten in dienst van onze club.

De afgelopen 1,5 seizoen zijn in volle tevredenheid verlopen. Onder leiding van Wil Bongers – in samenwerking met z'n staf Leon, Kevin, Frank, Rens en Jort – heeft de selectie als groep leuke stappen weten te zetten. Toen Wil aantrad bij de club kreeg hij te maken met het feit dat een aantal ervaren spelers in de selectie besloten te stoppen en/of op een lager niveau te gaan acteren. Daarnaast was de sfeer en gezelligheid in de selectie verdwenen.

Wil is aan de slag gegaan met een erg jonge spelersgroep met weinig ervaring in het senioren voetbal. Met het doorschuiven van een aantal jonge talenten uit de jeugd kwamen we uit op een gemiddelde leeftijd van 21,9 jaar. De vrees voor moeilijke seizoenen was dan ook niet ongegrond. De uitdaging voor Wil kwam dan ook te liggen op het smeden van het groepsproces, RKSVN 1 én 2.

Zowel in het afgelopen seizoen als het huidige seizoen zijn nieuwe jeugdige talenten ingebouwd. Met trots kijkt de club naar de ontwikkeling van jeugdige spelers binnen de selectie, al gaat het met pieken en dalen. Het 1e elftal heeft qua klassering geen geweldig seizoen, maar onder leiding van Wil lijken een aantal spelers de kar te gaan trekken. Een stijging op de ranglijst lijkt dan ook een logisch gevolg. Het 2e elftal met veel jonge spelers is nog steeds ongeslagen in hun klasse.

Het lopende seizoen zal Wil uiteraard geheel en, zoals we hem kennen, met veel plezier en volle inzet afmaken. Binnen de club is er het volste vertrouwen dat dat ook dit seizoen goed gaat komen.

Wil harstikke bedankt voor je inzet tot op heden bij RKSVN. Wij wensen jou veel succes en plezier de rest van dit seizoen bij RKSVN. En voor de toekomst hopelijk bij andere mooie verenigingen!

Bestuur en VTC RKSVN