RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN meiden F sleept zwaarbevochten overwinning binnen!

Geplaatst op: 18-04-2016 - 783 keer gelezen

Afgelopen zaterdag vertrokken de 9 meiden (Bente, Bo, Jinke, Mette, Milou, Noek, Nouke, Sanne en nieuwe aanwinst Janske) naar Meijel om daar tegen de plaatselijke F5 te voetballen!

Met de nieuwe haarbaantjes, gekregen op de vriendinnentraining, in de haren werd er aangetreden in Meijel. Sanne keepte de eerste helft, Nouke, Janske en Bo in de achterhoede en Mette, Milou en Noek in de aanval werd er begonnen. Bente en Jinke begonnen als reserve maar er wordt volop door gewisseld zodat iedereen veel speelt.

Meijel begon ook fanatiek aan de wedstrijd en er was veel inzet van beide partijen. Janske, Nouke en Bo verdedigden goed en Sanne hield haar doel schoon! Ondanks het goede spel schoot Meijel de 1-0 binnen. Dit sloeg de meiden niet uit het veld, integendeel ze gooiden er nog een schepje bovenop! Er stond immers een overwinningskado op het spel!! Niet lang na de 1-0 was het dan ook vrij snel 1-1, Na goed doorzetten van Milou pikte Bente de bal op en scoorde mooi de 1-1.De meiden gingen vol op de aanval en er werd samen volop aangevallen. Meijel werd weggespeeld en Bo maakte heel knap de 2-1 en de 3-1! Dit was voor Meijel het signaal om er ook nog een schepje bovenop te doen en dat resulteerde in een 3-2 ruststand, op naar de ranja!

In de tweede helft ging Mette keepen en Sanne voetballen. Meijel bleef echter vol aanvallen scoorde de 3-3 en zelfs de 4-3! De meiden gaven echter niet op, samen zouden ze dit nog rechtzetten en dat gebeurde ook! Jinke ontpopte zich als echte spits door naar goed werk van het hele team de 4-4 te scoren en niet lang daarna zelfs de 4-5 voorsprong! Super, we stonden weer op voorsprong.

In de laatste minuten zocht Meijel nog volop de aanval maar de meiden hielden heel goed stand, sterker nog, na goed verdedigen volgde een mooie tegenaanval waar Bente ook nog de 4-6 uit scoorde!

Een geweldige teamprestatie die onder luid gejuich werd ontvangen en natuurlijk gevolgd werd door het welverdiende zakje chips!

De meiden spelen een super seizoen, hebben tomeloze inzet, ontwikkelingen zich heel goed en bovenal maken ze veel plezier samen! Natuurlijk zijn we binnen RKSVN altijd op zoek naar versterkingen dus als er meiden zijn die zich aan willen melden om volgend jaar ook mee te willen voetballen, dat kan! Meldt je aan bij Niels van den Beucken 06-13358321.