RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN meiden F leggen spelen wederom een goede wedstrijd

Geplaatst op: 21-03-2016 - 647 keer gelezen

Vol goede moed en energie hadden de meiden zich weer verzameld op het voetbalveld in Neer. Ditmaal stond ze de tegenstander uit Grashoek te wachten.

In het kleedlokaal sprak de welsprekende trainer Niels de meiden toe wat de opstelling en tactiek werd.  Nadat Sanne Jinke de nieuwe yell (die al sinds vorige week stand houdt) toe fluisterde werden de handen bij elkaar gestoken en deze luidkeels door het lokaal geroepen.

We begonnen de 1e helft met Mette in de goal, Bente, Sanne en Noeke in de verdediging. Milou, Nouk en Jinke begonnen in de voorhoede. Bo begon ditmaal als wissel.  Als snel werd duidelijk dat de club uit Grashoek een geduchte tegenstander was, maar de meiden lieten zich niet van hun stuk brengen. Na enkele mislukte aanvallen van de tegenpartij en knappe reddingen van Mette werd er ditmaal wel gescoord door de tegenstander. 0-1. Zelf waren de meiden ook niet geheel ongevaarlijk.  Na een paar knappe aanvallen van Bo, Milou en Sanne zat de keeper van Grashoek toch nog in de weg.

We gingen de rust in met een achterstand. Na het nuttige van een welverdiend bekertje limonade en het wisselen van keepers outfit tussen Mette en Noeke gingen de meiden vol goede moed de 2e helft in. Ondanks puik verdedigingswerk van Jinke, Nouk en Benthe werd er toch nog gescoord door Grashoek.  0-2 Met het hoofd omhoog gingen ze toch de strijd weer aan. Na de klasse uittrappen van keepster Nouke werd het harde werk beloond.  Bo maakte de 1-2. Dit werd dan ook luidkeels gevierd, ook door de de enthousiaste supporters.  Na enkele reddingen van Noeke en puik verdedigingswerk moesten ze zich toch gewonnen geven ook al deden ze zeker niet onder voor de Grashoekse club.

Meiden wederom super gevoetbald!