RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN gelukkige winnaar in rommelig duel

Geplaatst op: 16-11-2015 - 528 keer gelezen

RKSVN 1 heeft vanmiddag wederom de drie punten gepakt. Op Sportpark 't Ligteveld was KSV Horn de tegenstander. RKSVN trad aan zonder spits Paul Wulms. Hij viel vorige week geblesseerd uit en staat enkele weken aan de kant.

RKSVN begon niet goed aan het duel. Passes kwamen vaak niet aan en het spel was rommelig. Ondanks dat wist Noud Heijnen wel te scoren. Een (houdbaar) schot vanaf een meter of 25 kon niet gekeerd worden door de doelman van Horn: 1-0. Dit was ook de ruststand.

Na rust kwam Horn fel uit de kleedkamers. Dit resulteerde niet in in grote kansen. In het verdere verloop van de tweede helft bleef het spel van beide kanten slordig. Een goede voorzet van Horn kwam uit bij Emile Damen, spelverdeler van KSV Horn. Emile schoot de bal feilloos achter RKSVN-doelman Dave Nellen: 1-1.

De wedstrijd verdiende eigenlijk geen winnaar. Het duel leek te eindigen in een gelijkspel. In de 84ste minuut wist Will Thiessen RKSVN dan toch op op voorsprong te zetten. Hij kreeg de bal rond de 16 meter en schoot de bal beheerst in de hoek: 2-1. Echt spannend werd het niet meer, na 90 minuten trok de koploper aan het langste eind.

Bron: Neers Nieuws