RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN continueert samenwerking met Patrick Verkoulen

Geplaatst op: 20-06-2022 - 732 keer gelezen

Wat al mondeling besproken was, is afgelopen week ook schriftelijk bekrachtigd. Hoofdtrainer Patrick Verkoulen zal ook in het seizoen 2022/2023 hoofdtrainer zijn van RKSVN, en onze mannenselectie op sleeptouw nemen. 

Met een 5e plaats in de 5e Klasse D voor ons 1e elftal werd de doelstelling (promotie naar de 4e klasse) helaas niet behaald. Wel is er een duidelijke speelwijze en goede randvoorwaarden gecreëerd. In beker- en oefenwedstrijden werden 4e klassers uit de regio verslagen, echter in de competitie moesten we 4 Brabantse ploegen boven ons dulden en waren de resultaten bij vlagen te wisselvallig. 

In Patrick z'n kielzog plakt ook 2e elftal trainer John Triepels er weer een nieuw seizoen aan vast. Samen met assistent-trainer Dave Nellen wisten ze het 2e elftal in de 3e klasse te behouden. 

Bestuur, VTC en Patrick hebben er alle vertrouwen in dat we de doelstelling het komende seizoen kunnen realiseren. Afgelopen week werd de "deal" met Patrick, namens het bestuur en de VTC beklonken door Bart Wulms en Mathijs Peulen.