RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN boekt minimale zege tegen GKC

Geplaatst op: 25-02-2015 - 572 keer gelezen

RKSVN 1 heeft afgelopen dinsdag een 4-3 overwinning behaald in het oefenduel met 5de klasser GKC (Grathem / Kelpen – combinatie). Het duel werd afgewerkt in Kelpen-Oler. Het was voor RKSVN de laatste oefenwedstrijd voor de hervatting van de competitie na de winterstop.

Al snel in de wedstrijd zorgde Rolf Geraets voor een 0-1 voorsprong. Na een kwartier spelen tekende GKC echter alweer voor de gelijkmaker. Onzorgvuldig voetbal van Neer leidde dit doelpunt in. Hierna wist de thuisploeg (GKC) ook de voorsprong te nemen. Een vrije-trap werd vlak voor de doelman van RKSVN, Dave Nellen, aangetikt en belande zo in het doel: 2-1.

De doelpunten bleven vallen. Sep Wassenberg schoot na een hoekschop, met een laag geplaatst schot, de 2-2 binnen. Hierna was het weer de beurt aan GKC. Wederom zorgde onzorgvuldig spel voor de inleiding: een foutieve terugspeelbal werd onderschept en de spits van GKC kon eenvoudig de 3-2 maken.

De gelijkmaker van RKSVN volgde echter snel. Een goede corner werd knap binnen gekopt door RKSVN-aanvoerder Remy Geraets. In de 70ste minuut wist zijn jongere broer, Rolf, het winnende doelpunt te maken: 4-3.

RKSVN tankt met deze overwinning zelfvertrouwen en kan uitzien naar een belangrijk duel aanstaande zondag. In Belfeld zal trainer Arno Coenen er alles aangelegen zijn om de drie punten mee naar Neer te nemen. Aftrap van het duel is zoals gebruikelijk om 14:30 uur.

Bron: Neersnieuws.nl