RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN behoudt virtuele koppositie

Geplaatst op: 14-03-2016 - 705 keer gelezen

Na de derby tegen Roggel moest RKSVN gisteren tegen hekkensluiter Boekoel. Boekoel had nog 0 punten en met het oog op de wedstrijd van volgende week tegen RKAVC moest dit zo blijven. RKAVC heeft 4 punten meer als RKSVN en tevens 2 wedstrijden meer gespeeld. RKSVN is dus virtueel koploper.

De start van de wedstrijd was matig, evenals het veld in Boekoel. De thuisclub was niet bij machte om aanvallend iets uit te richten en RKSVN speelde in een te langzaam tempo om de spitsen Will Thiessen en gelegenheidsaanvoerder Ramon Berben in stelling te brengen. Kleine kansjes voor onder andere Ramon, Sep Wassenberg en Ton Scheres werden niet benut, dus er werd met een 0-0 stand gerust. Trainer Thijs Moonen was absoluut niet tevreden over het vertoonde spel en maakte dit in woord en gebaar duidelijk. Er moest uit een ander vaatje getapt worden om het defensieve Boekoel te verslaan.

De tweede helft werd er beter gecombineerd door RKSVN en uit een vrije trap van Will scoorde verdediger Koen Verheijen al snel de 0-1. De druk van het moeten scoren viel van de schouders van de RKSVN spelers af. Na het inbrengen van de van een blessure herstelde Paul Wulms scoorde Ramon uit een mooie combinatie met Paul de 0-2. Trainer Thijs Moonen besloot om A-junior Lars Segers zijn debuut te gunnen. Tevens mocht Loek Theelen nog even zijn opwachting maken, maar dat was helaas van korte duur. 2 minuten nadat Loek op het veld kwam viel hij alweer geblesseerd uit. RKSVN moest met 10 man verder omdat er al 3 keer gewisseld was. Gek genoeg liep het hierna beter. Boekoel was niet bij machte om aanvallend in de buurt van doelman Dave Nellen te komen en Paul maakte vanuit een lastige hoek de 0-3 op aangeven van Sep. Tevens werd er nog een overtreding op Paul gemaakt in de 16 van Boekoel, penalty. Deze werd door Ramon onberispelijk binnen geschoten, waardoor de eindstand 0-4 op het scorebord kwam.

Al met al geen beste wedstrijd van RKSVN en volgende week zal het beter moeten om RKAVC te verslaan.