RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN Vr.1 - Heythuijsen Vr.1

Geplaatst op: 02-09-2014 - 528 keer gelezen

NIEUW SEIZOEN-NIEUWE COMPETITIE-NIEUWE KANSEN-NIEUWE LEIDTER EN NIEUWE TRAINER.
Vandaag een pittige opening tegen Heyhuijsen een ploeg die tot de kanshebbers behoort om de volgende bekerronde te bereiken. Wij hadden toch al een aantal keren getraind maar waren nog niet tegen hun opgewassen Belangrijk was wel goede sfeer, goede wedstrijdmentaliteit. De eerste kans was dan ook voor RKSVN. Mieke werd met een prachtige pass weggestuurd en kwam alleen voor de keeper, helaas,de bal ging net langs de verkeerde kant vd paal. Heythuijsen nam daarna het spel over en omdat we nog niet samen hadden gespeeld moesten wij zoeken om het juiste tegenspel te bieden.Dat zoeken kosten ons 2 doelpunten,0-2 voor Hethuijsen met de rust. De laatste 20 min. voor de rust was het spel in evenwicht.

Na rust moest RKSVN dieper buigen, we probeerden af en toe wel de bakens te verzetten, maar de tegenstander gaf ons weinig ruimte. De doelpunten die Heyhuijsen maakte waren wel niet altijd mooi, maar telde wel. De eerste wedstrijd was gespeeld en met 0-6 verloren.

Rest mij nog de scheidsrechter te bedanken,goed en rustig gefloten. Hopende dat de volgende wedstrijd een mooier resultaat brengt.