RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN Jo 10-2 in seizoen 2020-2021.

Geplaatst op: 09-08-2021 - 686 keer gelezen

De spelers van rksvn jo 10-2 in het seizoen 2020-2021 zijn Sven Kuijpers, Bram Bouten, Zakaria Bankora, Tren Mewiss, Dylan Schreurs, Nick Nijssen, Rens de Klein en Zay Sanders.

De jeugdleiders van dit team zijn Collin Driessen, Danny Sanders en Ferdi Nijssen.

In september 2020 heeft dit team 4 competitie wedstrijden gespeeld. De jongens boden weerstand, maar helaas maakten de tegenstanders meer doelpunten dan ons team.
In oktober heeft het team 2 competitie wedstrijden gespeeld.
De eerste wedstrijd, in Neer tegen Bieslo Jo 10-1 Gemengd, was het team gelijkwaardig aan de tegenstander, maar helaas werd er verloren met 10-11.
De tweede wedstrijd, uit tegen vv Kessel Jo 10-2, werd met enkele doelpunten verschil verloren.

Hierna heeft rksvn Jo 10-2 goed door getraind en samen met diverse Neerse jeugdteams oefenwedstrijden en gemengde toernooien gespeeld. Gedurende het seizoen 2020-2021 heeft het team 8 vriendschappelijke wedstrijden gespeeld en deel genomen aan 4 toernooien (gemengd met ander jeugdteams van rksvn). 

Dank aan deze jeugdteams, de kinderen hebben veel voetbalplezier gehad!

Zaterdag 5 juni hebben de jongens deel genomen aan het spellencircuit, dank aan de mensen die dit georganiseerd hebben!

Daarna mocht het team nog 3 wedstrijden om de Regiocup voetballen. De eerste wedstrijd in Neer, wederom tegen Bieslo J0 10-1 Gemengd, ging gelijk op. Maar deze keer wisten de jongens een overwinning uit het vuur te slepen! De tweede wedstrijd tegen vv Helden J0 10-1, ging ook gelijk op. De oranje mannen wisten knap met 6-4 te winnen  op het hoofdveld van rksvn. De derde wedstrijd, uit tegen vv Swalmen werd helaas verloren.

De jongens van rksvn Jo 10-2 hebben goed hun  best gedaan en verdienen een compliment!

Op naar het volgende seizoen.