RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN JO 9-2

Geplaatst op: 30-11-2019 - 1014 keer gelezen

De spelers van rksvn jo 9-2 zijn Nick, Colin, Zay, Zakaria, Tren, Sven, Rens en sinds kort ook Dylan. De jeugdleiders zijn Collin, Roy, Danny en Fer. Van de groep heeft het merendeel het afgelopen voetbalseizoen 1 keer in de 2 weken een mini-F toernooi gespeeld en 1 keer in de week getraind.

Vanaf de seizoensopening op zaterdag 24 augustus, zijn we bijna iedere week bezig om de jongens voetbalvaardigheden bij te brengen en vooral veel voetbalplezier te laten beleven!

Zaterdag 31 augustus was de eerste wedstrijd 6 tegen 6 pupillenvoetbal voor dit team. Enkele verschillen met mini-voetbal is dat er op een iets groter veld wordt gevoetbald, er een echte keeper in de goal staat en dat wedstrijden langer duren dan bij het mini-voetbal.

Na 3 bekerwedstrijden en 3 wedstrijden in de derde klasse , bleek dat we in deze klasse weinig of geen gelijkwaardige tegenstanders zouden treffen.

Na een gesprek tussen een jeugdleider en een lid van de VTC (Voetbal Technische Commissie) van rksvn is er een e-mail gestuurd naar de KNVB met het verzoek om in de vierde klasse ingedeeld te worden. Dit verzoek werd gelukkig uitgevoerd en zodoende voetbalden de jongens alweer  7 wedstrijden in de vierde klasse, tegen 5 ongeveer gelijkwaardige tegenstanders.

1 Keer werd zelfs gewonnen, in Neer, tegen I.V.O. uit Velden, met 5-0!

De jongens komen goed trainen en ook bij de wedstrijden is iedereen present, ze doen het goed! We hebben nog 2 competitie wedstrijden in 2019 en we nemen deel aan de winterzaalvoetbalcompetitie.