RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN F1 blijft ongeslagen!

Geplaatst op: 11-04-2016 - 617 keer gelezen

Na in de 1e seizoenshelft kampioen te zijn geworden, doorgedrongen tot de halve finale van de beker en de eerste twee wedstrijden in de hoofdklasse winnend afgesloten te hebben, stond zaterdag de topper tegen Merefeldia op het programma.

Na de openingsspeech in de kleedkamer gingen de mannen het veld op. Een prima warming-up moest er voor zorgen dat de mannen klaar waren voor de topper. Was het tactisch van Merefeldia dat het veld nog niet klaar was om 10.00 uur? De bal lag er namelijk al na 15 seconden in.... Oei dat was een domper. Maar onder aanvoering van Ivar in de goal en Sjors, Guz en Fedde achterin werd er gevochten om elke meter. De rushes van Dani en Ivo waren oogstrelend. Steeds meer kwamen we bij de goal van Merefeldia. Toch was het nog niet het niveau dat we de afgelopen weken hebben laten zien. Ivar hield ons goed op de been en een paar prachtige reddingen zorgden ervoor dat we met een 1-0 achterstand de rust in gingen. De ranja ging er goed in. De coaches gaven in de rust aan dat we echt niet de mindere waren en dat we met een schepje erboven op zeker kansen hadden in Nederweert.

Zo gezegd zo gedaan, de tweede helft was smullen, ook voor de neutrale toeschouwer. Gevochten werd er als team en de bal, die eigenlijk van Nederweert was, bleef steeds meer in het bezit van Naer. De verdedigers stonden hun mannetje en het soms Barcelona achting voetbal zorgde ervoor dat Timo de bal kreeg. Hij ging weer eens op solo en omspeelde drie man. Alleen voor de keeper en twee man in de rug bleef hij koelbloedig en schoof de bal achter de keeper van Merefeldia 1-1. Het geloof werd groter en er werd nog harder gewerkt. Yannick was onhoudbaar aan de rechterkant en gaf regelmatig de bal voor het doel. Merefeldia kwam er niet meer aan te pas. Een strakke corner van Dani zorgde voor een echte scrimmage voor de goal. Fedde kon het laatste zetje geven en maakte de 1-2. Euforiestemming, een voorsprong tegen de koploper! Een zondagsschot zorgde echter voor de 2-2, een bal die de fantastisch keepende Guz (2e helft) echt niet kon hebben. Eindstand 2-2 op basis van de gehele wedstrijd een terechte uitslag. Wij zijn ontzettend trots op onze jongens! Na de wedstrijd stond de ranja klaar en trakteerde papa Dave de kids nog op een zakje chips! Donderdag wacht opnieuw een zware tegenstander.  We gaan dan op bezoek bij de nieuwe koploper Laar, kunnen we dan weer stunten?