RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN B2 sluit seizoen goed af!

Geplaatst op: 12-06-2017 - 886 keer gelezen

Na een enerverend seizoen (‘Wat betekent dat nu weer, Rens?’) heeft RKSVN B2 het jaar afgesloten met een gezellige wok bij één van de vele sponsors van de club. Het was al jaren geleden dat Neer nog eens een B2 had gehad en ook om die reden voelde eigenlijk niemand zich thuis bij de benaming ‘JO 17-2’. Maar, en dat is dan wel weer handig, als we met 0-16 of 3-13 verloren, dan konden we zeggen dat we JO 17-2 waren en dan wist nog niemand welk team dat nu eigenlijk was.

Het succes van RKSVN B2 zat hem in de staart van het seizoen. Op 27 mei deden we mee aan het Herman Waeijen Toernooi in Haelen, en wegens grote spelerstekorten moesten we wel enkele spelers lenen van JO-1-teams. Maar: er stonden ook nog 7 eigen spelers in en die ziet u hier. 

Onze aanvoerder Daan Sijben (helemaal rechts met blauw) was zelfs te geblesseerd om in Haelen de beker op te halen, maar (volgens Voetbal.nl) ‘speler van het jaar’ Max van Melick deed dit ook maar al te graag. Deze daad leverde hem tijdens de wok ook nog een aanmoedigingsprijs op…

Collin van den Berken sleepte op de valreep zelfs twee prijzen binnen. Eindelijk won Collin ook met zijn eigen prestaties eens iets, want tot nu had hij handig meegelift op al zijn leiderssucces bij RKSVN F2. Collin wist de individuele penaltybokaal te winnen tijdens het Toernooi in Beesel op Eerste Pinksterdag. En amper een week later was het weer raak: Collin won de prijs voor ‘Beste Spreker van het Seizoen’. Deze prijs zou eigenlijk zonder stemming naar Lars Beenders zijn gegaan, ware het niet dat Lars afwezig was bij de wok en daarom het gewonnen glas spraakwater niet kon nuttigen. 

Zeer veel dank aan alle 14 spelers voor de inzet, die ze het afgelopen jaar hebben getoond. Er is veel vooruitgang geboekt en iedereen is zichzelf ook ergens tegengekomen… om er daarna weer beter van te worden…! Twee spelers stoppen met voetbal; we wensen hen veel succes met al het anderen, en vooral: veel plezier met het setje Chinese stokjes dat we daar dus ook nog voor ze konden scoren. Dank ook aan mijn medeleiders Peter Claessen en Ferdi Nijssen; het was erg leuk om dit met zijn drieën een jaar lang te kunnen doen.

Voor een meer persoonlijke noot én de foto’s van de wok (doorklikken op pijltje, rechtsmidden foto) klik hier: https://www.instagram.com/p/BVI5XRrD9On/?taken-by=rensraemakers

Fijne zomerstop en wie weet… tot volgend seizoen!