RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN A1 pakt koppositie!

Geplaatst op: 13-10-2014 - 606 keer gelezen

Afgelopen zaterdag stond voor RKSVN A1 alweer de derde competitiewedstrijd op het programma. Voorgaande wedstrijden werden met 4-2 en 8-1 gewonnen. Vandaag moest er echter uit een ander vaatje worden getapt. RKSVN moest namelijk aantreden tegen medekoploper Vesta uit Melick.

De wedstrijd werd goed begonnen en het wapen van RKSVN werd meteen ingezet. Brian Tobben maakte zich weer onsterfelijk en maakte de 1-0. Later in de eerste helft was het Job Noblesse die opvallend naar de grond werd gehaald. De goed leidende scheidsrechter Nijssen uit Neer gaf ons terecht een penalty. Sep Vestjens zette via deze penalty de stand op 2-0. Maar we waren er nog niet want binnen no time had Vesta de 2-1 en de 2-2 in het net liggen. Een domper net voor rust…

Brian werd in de rust gewisseld voor Tim. Hij gaf namelijk aan zich niet helemaal fit te voelen. Geheel terecht kregen we in het begin van de tweede helft de 2-3 tegen.. We waren gewaarschuwd. Al gauw bleek dat we Brian niet konden missen. Trainer Sepp besloot daarom Brian onmiddellijk weer binnen de lijnen te brengen. Hij maakte zich net zoals in de eerste helft onsterfelijk de 3-3 en de 4-3 kwamen van Brian.

Gelukkig kwam Vesta in het laatste kwartier niet meer tot serieuze doelpogingen en kon de derde helft met een verdiende overwinning van start gaan. Komende zaterdag 18 oktober spelen we in Hunsel tegen ST RKHVC/RKESV/RKSVV A1 om 15:00 uur! Kunnen we de koppositie vasthouden?