RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 6 wel geslacht, maar niet gewonnen

Geplaatst op: 04-10-2021 - 675 keer gelezen

Naer was deze zondag wederom getergd door blessures telaatkomers in de thuiswedstrijd tegen Panningen. Diverse sterspelers van Naer 6 konden niet op tijd uit de lappenmand verschijnen of uit bed (Noud) Deze wankele mannen werden vervangen door enkele reeds geariveerde topspelers van andere teams. (Max van der Valk, Hubertus Dorssers, Jop Swillens, Geert Jeurninck) 

In de eerste helft begon Naer met veel balbezit aan de wedstrijd. Na 10 minuten sloeg echter de vlam in de pan. Pim Geelen opende op geheel identieke wijze een nieuwe slagerij op sportpark het Maasveld. Volgens de scheidsrechter was het niet geoorloofd om in een springende beweging zijn beide benen te lanceren richting de bal, hier was Pim het echter niet mee eens. Na dit incident bleef het spelbeeld echter het zelfde, Naer kreeg kans op kans maar verzaakte te scoren. 

Na 20 minuten spelen scoorde Panningen geheel tegen de verhouding in de 0-1. Een absolute kutgoal. Vervolgens was Naer weer beter maar ook nu wisten ze niet te scoren. Na diverse fouten in de opbouw verscheen Panningen voor de tweede keer aan de goal, ook nu was het raak. Een voorzet vanaf de achterlijn kon helaas niet goed genoeg verwerkt worden en de bal verdween via Pim in eigen doel. Wederom een onnozele kut goal. 

Naer begon weer wederom sterk aan het vervolg van de wedstrijd, hieruit volgde een strafschop. Captain Thijs Winkelmolen schoot de penalty (bijzonder) binnen. Raak. 1-2. Ge-wel-dig. 

Rust. 

In de tweede helft was Naer alweer sterker en de kansen stapelde zich op. Naer was veruit de beste ploeg op het veld, helaas kwamen de goals maar niet. Dat was kut. In de allerlaatse minuut kreeg Max nog de uitgelezen kans op de gelijkmaker, maar ook dit wilde niet lukken. De bal sprong uiteen op de lat. 

Naer kan het veld met opgeheven hoofd verlaten, maar moet echt leren scoren.

Wederom waren de supporters aanwezig in grote getalen, echter weer zonder ontblote bovenlichamen. Dit is erg teleurstellend. 

MOTM: Noud Kessels, geen enkele fout gemaakt.