RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 5 - RKSVN 3

Geplaatst op: 12-09-2021 - 564 keer gelezen

Vanmorgen stond de twee wedstrijd om de lindeboom 2.0 cup op het programma tegen 't 3e. Door diverse afmeldingen had de trainer Joey en Mark bereid gevonden uit te helpen, waarvoor dank! Slechts 1 wissel, maar iedereen had er zin in en klaar voor 90 minuten voetbal. Met wederom een aanvallende 3-4-3 opstelling begonnen we voetballend sterk aan de wedstrijd. Het 3e hanteerde enkel de lange bal en een van deze ballen belandde tussen de laatste man Erik en keeper Jolle en met een tegenstander erbij knalde iedereen op elkaar. Leidsman Jan oordeelde dat dit geen overtreding was en de bal werd in 't lege doel gewerkt, 0-1.

Ook hierna was 't 't 5e dat voetbalde, kansjes creëerde en 't 3e dat counterde en dit werd goed uitgespeeld, 0-2. Jolle had tijdens de botsing last van zijn schouder gekregen en kon niet verder. Gelukkig kon 't 5e rekenen op de betrouwbare reservekeeper Roel die de handschoenen overnam. De bal wilde er nog niet in voor 't 5e, totdat Ramon diep werd gestuurd door Mark en de bal over de keeper stiftte, 1-2. Dit was ook gelijk de ruststand. In de rust werd aangegeven dat 't voetbal goed was, doorgaan en dan konden we de wedstrijd nog makkelijk omdraaien. Na rust werd 't een op en neer gaande wedstrijd en 'n afstandschot was Roel te machtig, 1-3. Nu kwam 't aan op conditie en karakter om deze wedstrijd nog om te draaien. 't startschot werd gegeven door Chris V. die een aanval afrondde door de bal netjes in de rechterhoek te plaatsen, 2-3. Snel daarna een afstandschot van Thijs dat de goed spelende keeper van 't 3e nog wist te pareren maar de rebound was voor Ramon, 3-3. 't 5e ging vol voor de overwinning spelen en dit had resultaat. Een voorzet van Niels werd bij de tweede paal ingekopt door Ramon, 4-3.

't verzet was gebroken en Chris V. werd nog 'n keer diep gestuurd, sprintte zijn tegenstander zoek en met een schot in de korte hoek maakte hij z'n tweede van de dag. Hij verklapte nog even dat hij was afgevallen en hierdoor meer snelheid had en de 5-3 overwinning was binnen. Voetballend goed, conditie beter, karakter best. Volgende week de finale van de cup tegen 't eveneens ongeslagen 4e. Eerst met de groep ontbijten bij Nikki en daarna op naar de winst!