RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 5 - RKMSV 6

Geplaatst op: 09-03-2022 - 604 keer gelezen

Zondagmorgen en het beloofd een stralende dag te worden. Door een aantal afmeldingen hebben we slechts 1 wissel. Paul en Matthijs helpen ons vandaag uit, waarvoor weer oprecht bedankt. Noud is er als de kippen bij als Thijs vraagt voor een vrijwillige reserve. We starten als volgt:

Doel: Jolle.
Verdediging: Niels, Eric, Michel.
Middenveld: Matthijs, Bart, Thijs, Nikkie.
Aanval: Lars, Ramon, Paul.

De start is matig en komen al snel met 1-0 achter. We herpakken ons en spelen voor de rest een prima 1e helft. Eerst maakt Paul op sublieme wijze gelijk en even later is het grote broer Bart die de 2-1 binnen knalt. We krijgen nog een paar mogelijkheden om er zelfs 3-1 van te maken maar het blijft tot de rust 2-1. In de rust moet Matthijs helaas weg en neemt Noud zijn plek over.

De 2e helft blijkt net als tegen Ospel niet onze helft. Meijel voetbalt makkelijk en we komen overal een stap te laat. Frustraties nemen toe. Dat kan ook niet anders door het geschreeuw van de trainer en leider van Meijel. Wat een twee irritante mannen. Ze zouden zich beter bij het mannenkoor van de Meijelse kerk kunnen aansluiten met hun geschreeuw. Maar denk niet dat ze welkom zijn en ook niet veel vrienden hebben... Enfin, voetballend worden we ingemaakt. 2-2, 2-3. Eric en Paul kunnen niet verder en gelukkig zijn Thijs Winkelmolen en Joep van Lier bereid even een robbertje mee te vechten. Lars krijgt van scheids Raemakers geel voor een grondgevecht. Thijs gaat mannelijk door op een speler van Meijel. Penalty, 2-4. In een van de spaarzame momenten dat we aan de goal van Meijel geraken wordt een vrije trap van Thijs binnengekopt door Ramon, 3-4. Gaan we dan nog een punt overhouden... Nee, een minuut later 3-5. Noud mag eerder stoppen nadat ook hij een gele kaart krijgt voor shirtje trekken. En in de slotseconde nog 3-6.

Terechte nederlaag tegen een goede tegenstander met de meest vreselijke leiders.