RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 5 - NEERKANDIA 3

Geplaatst op: 10-11-2021 - 701 keer gelezen

Zondagmorgen 9.00 uur in de kantine. De koppen worden geteld en we missen er eentje. Wie heeft een zware avond gehad en heeft zich verslapen..? Niels, Noud, Nikki of misschien wel Michel. Nee hoor, niemand minder dan Loek is te laat. Hierdoor is de trainer genoodzaakt de opstelling iets aan te passen. Voor we beginnen wordt voor de tweede keer de teamfoto gemaakt en deze keer lukt hij wel.

Opstelling: Jolle, Michel-Erik-Roel, Nikki-Chris J.-Thijs-Niels, Joey-Ramon-Lars. Verrassing in de opstelling is Niels die start als rechtshalf en zijn conditie kan testen. De eerste helft is niet best van beide teams. We proberen Neerkandia onder druk te zetten en hierdoor krijgt Thijs de bal via de kluts tegen zich en tot ieders verrassing zeilt de bal in 't doel, 1-0. Daarna een slap kwartier, Neerkandia komt 'n paar keer voor ons doel en via een rolletje en 'n knappe vije trap gaan we met 'n 1-2 rusten. Dit is geen tegenstander of wedstrijd om te verliezen.

De tweede helft maken Noud en Loek hun opwachting. We beginnen een stuk feller en na 'n paar kleine kansen maakt Ramon uit de draai de 2-2. We zetten door en de aanvallen lopen steeds beter. Lars tikt 'n voorzet van Joey binnen, 3-2 en via een scrimmage maakt hij ook de 4-2. Neerkandia komt niet meer in hun spel en beginnen zich steeds meer te ergeren aan de prima leidende arbiter, een felle Noud en aan zichzelf. Thijs neemt 'n vrije trap en die zeilt in de lange hoek binnen, 5-2. Neerkandia, en de linksbuiten in 't bijzonder blijven zeuren en we merken dat er teams zijn die nog erger kunnen zaniken dan wij. Prettig om te weten. Neerkandia maakt in de slotfase nog 5-3, maar verder komt 't niet. Lekkere 3 punten en 'n aantal welverdiende pijntjes.