RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 5 - DESM 5

Geplaatst op: 05-04-2022 - 519 keer gelezen

Vanmorgen een wedstrijd tegen DESM. Als de spelers binnendruppelen in de kantine zien we dat Thijs weer zijn best heeft gedaan om de representatief elftal op de been te brengen. Paul, Matthijs en Lars Triepels vullen de selectie aan. Dank weer heren!

De opstelling:
Doel: Roel, die de geblesseerde Jolle vervangt
Achterhoede: Niels, Eric, Noud
Middenveld: Nikki, Thijs, Bart, Loek
Voorhoede: Matthijs, Ramon, Paul

De start is veelbelovend en na een paar minuten weet Matthijs Ramon alleen voor de keeper te zetten, 1-0. Niet veel later is het Paul die een voorzet kan binnenkoppen 2-0. Een onoplettendheid zorgt dat DESM 2-1 kan maken, maar Rksvn is veel beter. Loek valt geblesseerd uit en wordt vervangen door Lars Triepels die niet lang nodig heeft om zijn rentree op de Neerse velden te bekronen met een doelpunt 3-1. Via een vrije trap van Bart, een bekeken schot van Thijs en tweede goal van Paul gaan we met een comfortabele 6-1 rusten. Gaat dit een wedstrijd met dubbele cijfers worden? Niets is minder waar.

De tweede helft is gewoon k*t om in de woorden van 't 6e te spreken. Er is werkelijk niets om over naar huis te schrijven anders dan dat Roel klasse gekeept heeft en Joep en Perr van 't 6e ons weer hebben uitgeholpen waarvoor dank. 6-2, 6-3, goal Nikki. Eindstand 6-4, de goal van Nikki was een fraai EDje. Gelukkig was beheerder Fred in de spantenhal wel tevreden met het resultaat en kregen we een lekker koud flesje Lindeboom om de middag goed te beginnen.