RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 4 rolt Roggel met 6-0 op Derby Day!

Geplaatst op: 16-10-2023 - 370 keer gelezen

‘T 4e kwam weer in grote getalen opdagen voor de belangrijke derby tegen Roggel 5. Eén te laat komer onder de gelederen in de naam van Hubertus D. dus weer een extra rondje bij Sjaen die extra lekker zal smaken. 

Met de twee Roggelse Lars J. en Joos W. in het team waren de mannen extra gebrand om te winnen. Het eerste kwartier gebeurde niet veel, maar na 20 minuten spelen was het raak. Een knappe solo actie van Lars Janssen (roggelse variant) wordt de bal breed gespeeld op Tim, deze geeft de bal strak voor. Van keeper tot spits omgetoverde Rob weet hier wel raad mee glijdt de bal knap binnen, 1-0! Na deze mooie actie was de pijp wel leeg bij Rob en besloot hij om in de 24e minuut zijn welverdiende publiekswissel in te lassen.

Aan Lars J. was te zien dat hij gebrand was om zijn dorpgenoten een ???? te laten ruiken. Na weer een knappe solo actie denkt Lars niet na en schiet hij de bal van 30 meter op de lat! Voor het eerst in zijn carrière geen pass maar een waar schot op doel, een unicum. Niet lang hierna was het aan Paul V. om de ploeg in leven te houden. Roggel breekt snel uit en weet met 2 man het doel te bestormen, maar deze wordt knap gepareerd. Twee minuten later verloopt de communicatie tussen Jens en Sander niet goed. De bal kan op randje 16 worden onderschept door Roggel en komt 1-op-1 maar ook deze wordt knap gepakt. 

In de 44e minuut scoort Nino de 2-0 die na een bal die afgeketst wordt door de keeper en in de 45e minuut komt Lars J. recht voor de keeper te staan en werkt de bal goed in het doel om zo met een 3-0 stand met goed vertrouwen de rust in te gaan (beeld materiaal is te zien in de post)

Lars J. blijft de Roggelse spelers maar pijnigen door ook de 4-0 na een goede vooractie van Tim in het netje te leggen, Lars is on fire????. in de 60e minuut scoort Ton de 5-0 en wordt hierna meteen gewisseld. 2e aanvoerder Miel wordt (bewust) overgeslagen (haha) en de band gaat naar Roggelse Joos. Deze weet wel raad met de band en maakt een aantal knappe acties. In de 80e minuut besluit Daan M. definitief de wedstrijd in het slot te gooien door de 6-0 op zijn naam te schrijven.

De mannen van ‘t 4e winnen terecht van Roggel en de MOTM beker mag in Roggel blijven, Lars J. neemt de beker dik terecht mee naar huis en de 3 punten gaan mee naar Neer!