RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 4: Heeft geen kind aan SV Heythuysen

Geplaatst op: 13-09-2016 - 622 keer gelezen

De mannen van RKSVN 4 moesten vroeg in de ochtend afreizen naar het kermis vierende SV Heythuysen 4.

RKSVN 4 kwam geheel tegen de verhouding in met 1-0 achter. Echter, de mannen van oefenmeesters Jacques van M. en Patrick B. herpakte zich goed en zorgden nog voor de rust voor de 1-2 voorsprong.

In de rust werden tactische wissels doorgevoerd en met Dean M. aan het roer was de accu van de aanvalslinie weer opgeladen.

Goudhaantje Joey G. Van deze wedstrijd verzuimde in de 2de helft om 5x vaker te scoren (2x open goal). Maar toch kwam hij in deze wedstrijd tot 4 goals. Roel S. scoorde vandaag ook op miraculeuze wijze: hij liet de keeper zien dat de kermis (Kwakkerte-poel) toch de andere kant op was...

Doordat alle senioren teams kampen met te weinig spelers heeft RKSVN 4 een rossige ros van de stal kunnen halen... Genaamd: Joep van L(ier). Deze rossige hengst heeft nog bijna een penalty kunnen versieren en 3 voorzetten gegeven waarvan 2 aan Joey G. die ze gewoon niet kon verzilverden. Een andere bal was op Roel, maar Roel raakte hem op een haartje na, net niet.

Dit verslag wordt u door Job N. alias de grote afwezige aangeboden (maar die had een afscheidsfeestje bij de MC Donalds in Kessel).

Volgende week wordt er gespeeld tegen Swalmen 3. Aanvang 12.30 uur (in Swalmen) Spelers en staf hopen wederom op een hoge opkomst van supporters.