RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 4: Gemis sterspeler groter dan gedacht...

Geplaatst op: 26-09-2016 - 595 keer gelezen

Afgelopen zondag stond er voor RKSVN 4 eindelijk eens een thuiswedstrijd op het programma tegen Baarlo 7.

RKSVN 4 was gedurende de eerste helft de bovenliggende partij. Na een klein kwartier gespeeld te hebben schoot Thijs V na een mooie aanval op links te bal in de verre hoek binnen. 1-0!

Maar dan, in de 28ste minuut van de eerste helft slaat het noodlot toe. Een tackle van achteren op Job N wordt RKSVN 4 fataal. De spits van het vierde werd met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis van Roermond. RKSVN 4 herpakte zich hierna en al snel volgde de 2-0 via Roel S. Hij schoot van dichtbij de bal snoeihard in het doel van de doelman van Baarlo.

Ook in de tweede helft leek het de goede kant op te gaan voor RKSVN 4. Echter, het laatste kwartier van de tweede helft gooide roet in het eten van het 4de. Baarlo 7 scoorde de aansluitingstreffer: 2-1. En dan.. in de allerlaatste secondes van de wedstrijd. Baarlo schiet op het doel en de bal die onderweg nog van richting veranderde belandde in het doel.. 2-2. Einde wedstrijd.

RKSVN 4 baalde enorm van dit gelijkspel want, waar tot 15 minuten voor het einde van de wedstrijd de drie punten in zicht waren, moet het nu genoegen nemen met slechts 1 punt. Het gemis van sterspeler Job N. was groter dan gedacht in de tweede helft. Wellicht had Job die ene vrije trap wel binnengeschoten.. Job zit nu met een gebroken enkel thuis en is de komende 6 tot 7 weken uitgeschakeld... Namens het 4de wensen wij Job veel beterschap en een spoedig herstel toe!

Volgende week speelt RKSVN 4 een uitwedstrijd tegen HBSV 6 (Hout-Blerick). Spelers en staf hopen wederom op een hoge opkomst van de trouwe supporters. Aanvang in Hout-Blerick 12.00 uur.