RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 2e op Lindeboom-minitoernooi

Geplaatst op: 20-08-2015 - 642 keer gelezen

De tweede editie van het Lindeboom minivoetbaltoernooi zou afgelopen zaterdagavond plaatsvinden in Kessel. Maar een fikse regenbui pal voor aanvang gooide roet in het eten. De velden in Kessel konden het overvloedige water niet verwerken en dus week het hele “circus” na kort overleg in allerijl uit naar Baarlo. Waar dankzij het improvisatievermogen van Baarlose vrijwilligers met een half uur vertraging het toernooitje – grotendeels in de stromende regen - toch nog doorgang kon vinden.

De ploegen konden daardoor toch weer wat conditie en wedstrijdritme opdoen in de onderlinge potjes van 30 minuten. De deelnemende ploegen waren uiteraard nog niet compleet in verband met vakantievierende spelers. Min of meer noodgedwongen daardoor, maar ook soms bewust, kon er door de trainers volop geëxperimenteerd worden.

De ouverture van het toernooi vorig seizoen in Hout-Blerick werd soeverein gewonnen door Baarlo. Ditmaal werd HBSV met drie zege’s overtuigend winnaar. Baarlo, zonder topscoorder Michiel Hanssen in de gelederen, liet zich enkele malen verrassen. Met name door gebrek aan koelbloedigheid bij de eigen kansen. Met slechts 1 zege eindigde de ploeg van trainer Rob Geenen een tikkeltje teleurstellend als derde. RKSVN, a.s. zaterdag in Neer tegenstander van Baarlo in de bekerstrijd, pakte verrassend een tweede plek. Kessel kwam niet verder dan een gelijkspel, tegen RKSVN, en leed daarnaast eveneens twee nederlagen.

Toernooiuitslagen:
RKSVN – VV Kessel 0 – 0
Baarlo - HBSV 0 – 1
VV Kessel – Baarlo 1 – 2
HBSV – RKSVN 3 – 1
Baarlo - RKSVN 0 – 1
VV Kessel - HBSV 0 – 3

Bron: Indewandelgangen.com