RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 2 verliest met grote cijfers

Geplaatst op: 22-09-2014 - 576 keer gelezen

Afgelopen zondag speelde RKSVN 2 alweer zijn derde competitiewedstrijd van het seizoen. Na een gelijkspel tegen Kessel en een nederlaag tegen Ecghel werd het nu toch eindelijk eens tijd voor de eerste overwinning. Er werd in Roermond gespeeld tegen SC Leeuwen 2.

Nadat iedereen op tijd bij Sjaen was werd er om kwart voor 10 vertrokken richting Roermond. De warming-up was slap, er zat totaal niks in en dit werd voor de wedstrijd dan ook door Patrick aangegeven. Als we zo aan de wedstrijd zouden beginnen, zouden we vandaag de drie punten zeker niet mee naar Neer gaan nemen.

De eerste tien minuten van de wedstrijd verliepen nog redelijk. Er was inzet en we voetbalden redelijk mee. Hierna verloren we echter volledig de grip. Er volgden legio kansen voor de gevaarlijke aanvallers van Leeuwen. Na ongeveer 25 minuten wist de grote spits van Leeuwen er eindelijk één te verzilveren, met een snoeiharde kopbal zette hij zijn ploeg op een terechte 1-0 voorsprong.

In de minuten die volgden bleef Leeuwen veel kansen krijgen. Er werden door onze spelers veel meters afgelegd, echter was men overal een paar stappen te laat. Vlak voor rust kregen we wel nog een grote kans op de 1-1. Erwin kwam vrij voor de doelman van Leeuwen maar deze doelman parreerde het schot van de spits.

In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet. Leeuwen viel aan en kreeg de kansen. Het verschil met de eerste helft; Leeuwen maakte de kansen nu wel af en de stand liep al snel op. Uiteindelijk verloren we met 6-0. Een afgetekende terechte uitslag. Ondanks dat de tegenstander enkele goede spelers in zijn bezit had, was deze grote nederlaag  niet nodig. Als passes over 5 meter al niet aan komen, wordt scoren lastig.

Volgende week spelen we thuis om 12:00 tegen MVC’19 3. Er zal deze week goed getraind moeten worden om zondag een beter resultaat neer te zetten.