RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 2 op stoom

Geplaatst op: 07-11-2016 - 802 keer gelezen

Na de overwinningen op Kessel en Meijel heeft RKSVN 2 een derde overwinning op rij geboekt. Uit bij TSC’05 4 werd tijdens een zogenaamde ‘vierpuntenwedstrijd’ een 0-3 overwinning geboekt. Daarmee houdt RKSVN 2, ondanks de twee nederlagen van het begin, de top van de lijst in het zicht.

In de vroegste vroegte moest er door de 14 (eigen!) spelers en 2 leiders vertrokken worden. Iedereen moest zich maximaal inspannen om tijdig aanwezig te zijn. Zelfs de kersverse vader Kevin (proficiat!) lukte dat uiteindelijk, maar twee personen van het Tweede … lukte dat (net) niet… Rick en Rens. Niet zo erg van Rick (rondje voor de groep!), maar dat van Rens komt morgen (maandag) in de krant. En uiteraard ook een rondje voor de hele kamer. Tinus was er maar wat blij mee, en de rest ook want na afloop viel er daadwerkelijk wat te vieren.

In het eerste kwartier van de wedstrijd kreeg RKSVN 2 meerdere goede kansen. Daan raakte de paal en Lars kwam in goede schietpositie voor het doel. RKSVN domineerde, had het beste van het spel (middenveld stond goed met Tim W., Loek en Roel) en het was wachten op de treffer. Die kwam echter niet en het spel zakte als een pudding in elkaar. TSC kreeg zowaar een goede kans… en nog een… maar gelukkig had men het vizier niet op scherp staan of stond Pim in de weg.

In de tweede helft startte RKSVN net zo flitsend als in het eerste bedrijf. Men kreeg daarbij wat hulp van het thuisteam. Na een corner zette Roel voor richting het doel, en voordat de bal bij Daan was werd deze door een TSC-verdediger al het eigen doel in gewerkt: 0-1. Niet veel later was het weer Roel die de bal richting Daan aflegde. Nu kon Daan zelf aanleggen én scoren: 0-2. Ook Jordy deed een duit in het zakje en gaf Daan de assist voor de 0-3. Daarna was de wedstrijd gespeeld en geloofden beide partijen het wel. Het was koud, erg koud zelfs…. en nog steeds best vroeg.

Collectief gaf RKSVN 2 complimenten aan de scheidsrechter voor het voortreffelijk gefloten duel. Volgende week moet het team aantreden tegen Blerick 6, de nummer 2 van de ranglijst. RKSVN staat 2 punten achter op Blerick, dus volgende week kan de echte slag geslagen worden. 11.00u in Blerick!