RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 2 loopt averij op

Geplaatst op: 29-03-2016 - 552 keer gelezen

Het paasweekend begon nog zo goed voor RKSVN 2. Met maar liefst 10-0 werd op zaterdag gewonnen van de nummer 10, RKAVC 2. Drie rondjes, twee nachten en veertig uur later was van die feestvreugde weinig meer over. In het duel tegen MBC’13 2 kwam 'Het Twiedje' twee keer terug van een achterstand, maar bleef de eindstand uiteindelijk steken op een teleurstellende 2-2.

Tegen RKAVC 2 stond het bij rust 3-0. Deze score stond na een kwartier al op het bord. Chris Verheijden leverde twee assists, die beide door Roel Derks benut werden. Sep Vestjens scoorde op aangeven van Erwin Suntjens. Toch verzuimde RKSVN 2 het restant van deze helft om een goed positiespel op de mat te leggen. In de tweede helft verhardde de wedstrijd, die dus eigenlijk al geen wedstrijd meer was. RKSVN kon uitlopen naar een monsterzege van 10-0 door een derde doelpunt van Roel en doordat Erwin, Daan Metsemakers en Tim Verheijden ieder twee doelpunten maakten.

Het treffen met MBC’13 was van een andere categorie. Het waaide erg hard, de tegenstander was verlaat en het veld verslechterde door de forse regenbuien. RKSVN 2 wist echter niet tijdig te anticiperen op deze omstandigheden. De lange bal werd gehanteerd, maar dat was kansloos. MBC kreeg meer kansen dan de bedoeling was en vlak voor rust werd het dan ook 0-1. Daan werd ingebracht in de rust en zorgde al na enkele minuten voor de 1-1. De 1-2 liet echter niet lang op zich wachten. Het werd ook snel 2-2 via Erwin, maar verder kwam het team niet. Een grote teleurstelling.

HEBES wist de topper van Kessel te winnen en profiteert maximaal van de Neerse misstap. Hoewel RKSVN 2 met 35 uit 15 aan kop gaat, heeft HEBES er 32 uit 13. Kijkend naar verliespunten, zit HEBES dus in een stevige zetel. RKSVN 2 kan zich geen enkel puntverlies meer permitteren, en zal, voordat de beslissende confrontatie met HEBES wacht (24 april), volgende week ook moéten winnen van nummer 3 Rood Wit ’67 om de titelkans in eigen hand te houden. Die wedstrijd is uit, om 10.30u al.