RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 1 verliest van koploper MVC’19

Geplaatst op: 16-03-2015 - 566 keer gelezen

RKSVN 1 heeft zondag in een belangrijk duel met MVC’19 geen punten te weten pakken. De ploeg uit Maasbree was met 3-1 te sterk voor Neer. In de eerste helft begon RKSVN niet sterk. Na enkele minuten gaf de scheidsrechter een terechte strafschop aan MVC. Doelman Dave Nellen dook naar de verkeerde hoek: 1-0. Het spelbeeld in de eerste helft was duidelijk. MVC dicteerde het spel en RKSVN liep achter de feiten aan. Na een klein halfuur spelen kon een speler van MVC van afstand aantekenen voor de 2-0.

Na rust kwam er een ander RKSVN het veld in. Er werd meer strijd geleverd en de duels werden gewonnen. Rolf Geraets tekende ruim 20 minuten voor tijd aan voor een verdiend doelpunt: vanaf 20 meter schoot hij de bal feilloos binnen. RKSVN ging door en creëerde kansen. Ramon Berben was dichtbij de 2-2 maar zijn shot werd geblokt. Aan de andere kant was het MVC dat slim gebruik maakte van een vrije trap. Deze vrije trap werd snel ingeschoten terwijl doelman Dave Nellen nog bezig was met zijn muur: 3-1.

Deze stand bleef tot het einde staan. Voor RKSVN worden de problemen groter. Elke wedstrijd is een finale om in deze klasse te blijven. Volgende week speelt RKSVN uit tegen HBSV uit Blerick.

Bron: Neersnieuws.nl