RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


RKSVN 1 boekt ruime zege op VVV'03

Geplaatst op: 14-10-2019 - 1465 keer gelezen

VVV ’03 1 – RKSVN 1 (13-10-2019)

Op zondag 13 oktober reisde het vaandelteam van RKSVN voor hun tweede uitwedstrijd van het seizoen af naar Venlo waar de plaatselijke VVV ’03 op sportpark Herungerberg de tegenstander was.

Van deze tegenstander was, buiten de drie nederlagen die ze hadden geleden, niets bekend. Het was dus afwachten naar de sterkte van hun.

Trainer Marcellino Jejanan had de volgende opstelling het veld ingestuurd:

Doel: Vital Heijnen
Verdediging: Siep Derikx, Will Thiesen, Dennis Boonen, Ard Raemakers
Middenveld: Remy Geraets, Koen Verheijen, Rody Vissers
Aanval: Japser Blaauw, Noud Heijnen, Lars Segers

Reserves: Lars Janssen, Sem Nijssen, Bart Wulms

Al na enkele minuten was het spelbeeld voor de rest van de wedstrijd al bepaald. De spelers uit Neer hadden het balbezit en kozen meteen de weg naar het vijandelijke doel. Na enkele speldenprikken wist Noud Heijnen al in de 4e minuut een rebound binnen te schieten, de 0-1 was een feit. Noud werd in de 12e minuut door Siep diep gestuurd, zijn afgemeten voorzet werd hard door Jasper binnen geschoten. De tegenstander was zoekende en bleef dit ook doen, iedere aanvallende intentie werd door de Neerse middenveld dan wel verdediging snel te niet gedaan. Na een half uur werd er een aanval opgezet via de linker kant Ard – Will – Lars – Will 0-3! Als het vizier van de Neerse spelers tijdens standaard situaties iets scherper had gestaan dan was de score met de rust al hoger geweest. Vlak voor rust werd Noud weer door Siep goed weggestuurd en weer met een afgemeten voorzet was Jasper het eindstation. De grensrechter van VVV ’03 dacht aan buitenspel maar de scheidsrechter stond op een lijn en negeerde, terecht, het vlagsignaal.

In de tweede helft waren de eerste 25 minuten slordig. VVV ’03 was onmachtig en de Neerse mannen konden het balbezit niet in grote kansen uitdrukken. Na de wissels, Sem Nijssen voor Lars Segers en Bart Wulms voor Rody Vissers, kwam er iets meer swung het in het spel van Neer. Dennis nam plaats op het middenveld terwijl Bart zijn vertrouwde plaats in het hart van de verdediging innam. Na een half uur stuurde Sem met een geweldige pass Dennis de diepte in, na een indrukwekkende solo schudde hij diverse spelers af en zette hard voor. De voorzet werd door Koen hard binnen gegleden. Na deze vijfde goal was het verzet helemaal gebroken. Sem wist met een goede actie Noud nog in stelling te brengen voor de 0-6. Dennis had de smaak van een solo te pakken en na wederom een sterke solo mocht Jasper zijn derde van de middag maken. Na weer een goede actie en dito voorzet van Sem kon Jasper zelfs zijn vierde van de middag maken. Uitslag: 0-8

Volgende week zondag (20 oktober) speelt RKSVN thuis tegen Egchel om 14:30 uur.
Foto: Dagblad de Limburger, Editie Venlo.