RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Presentatie plan van aanpak ‘t Ligteveld

Geplaatst op: 16-01-2015 - 608 keer gelezen

Wanneer: Donderdag 29 januari 2015
Tijd: 19.30 uur
Waar: Gemeenschapshuis D’n Haammaeker te Neer

Onderzoek van verenigingen naar multifunctioneel Park Leudal Oost krijgt steun van gemeente

Het toekomstplan voor een multifunctioneel Park Leudal Oost, dat begin 2014 door diverse verenigingen uit Neer en omgeving werd gepresenteerd, krijgt een vervolg. Het onderzoek naar de plannen voor het park krijgt steun van de gemeente. Juist in deze tijden van bezuinigingen wordt het ondernemerschap en de creativiteit van de verenigingen  en inwoners gewaardeerd. Nieuwe invalshoeken leveren nieuwe perspectieven en kansen die van belang zijn voor een duurzame toekomst. Samenwerking is daarbij noodzakelijk. Dat geldt voor verenigingen, kernen en voor de gemeente, die hierin een faciliterende rol aanneemt.

Sportpark ’t Ligteveld heeft alleen toekomst wanneer het een bovenlokale voorziening wordt en waarbij diverse functies samengevoegd zullen worden. Dit houdt in dat er een combinatie ontstaat van sport, bewegen, ontmoeten, zorg en cultuur. Door een slimme programmering en beheer van het park, wil men de accommodaties optimaal benutten.

We willen iedereen van harte uitnodigen op donderdag 29 januari 2015, aanvang 19.30 uur in gemeenschapshuis D’n Haammaeker te Neer. Op deze avond zullen de gemeente en de projectgroep het beoogde plan van aanpak presenteren. Er zal ook aandacht zijn voor de samenwerking tussen alle partijen en daarom heeft de bijeenkomst een feestelijk tintje.

Projectgroep Park Leudal Oost