RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Park Leudal Oost, een geweldig burgerinitiatief !

Geplaatst op: 14-06-2017 - 698 keer gelezen

 

Park Leudal Oost, een geweldig burgerinitiatief !

Uitgedacht door 7 enthousiaste mensen met een visie voor de toekomst.
Met een steeds groter wordende groep bevlogen vrijwilligers werd er een plan ontwikkeld.
Een visie die de toekomst van de vele verenigingen in ons mooie Neer en de kernen eromheen zal garanderen.
Een visie voor de toekomst van de sport, want sport is toch een van de belangrijkste basisbehoeften voor de ontwikkeling van een goede gezondheid.Een visie voor de toekomst van de jeugd.
Een visie waar niet alleen de sportverenigingen van binnen en buiten Neer van kunnen mee profiteren, maar waar ook is gedacht aan zorginstellingen, de ouderen en kinderopvang.

Als voetbalvereniging RKSVN met 475 leden, zijn wij zeer teleurgesteld en geschrokken over de brief die het college van B & W heeft gestuurd met dit negatieve advies.
Hiermee gaat RKSVN en diverse andere verenigingen een onzekere toekomst tegemoet !

Met het tekenen van de intentieverklaring hebben wij ons volledig achter het plan Park Leudal Oost geschaard en hier staan wij nog steeds voor de volle 100 % achter. Wij spreken dan ook ons volledige vertrouwen en steun uit aan Park Leudal Oost en hopen op een positieve uitkomst, zodat de toekomst van de sport in Neer en Leudal zal worden gegarandeerd.

Wij hopen dat het nooit aflatende enthousiasme en de tomeloze inzet, alsmede de kosten die de ontwikkeling tot nu toe met zich mee heeft gebracht, niet voor niets zijn geweest.

Laat Park Leudal Oost een burgerinitiatief zijn, dat gerealiseerd kan worden door de samenwerking van Stichting Park Leudal Oost, de gemeente Leudal, de verenigingen, zorginstellingen, ouderen, kinderopvang en alle vrijwilligers.

Daar kunnen we samen trots op zijn.

Bestuur RKSVN