RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Park Leudal-Oost: Uitnodiging bijeenkomst (potentiële) vrijwilligers

Geplaatst op: 28-01-2016 - 548 keer gelezen

Samenwerking op korte termijn op én rond Sportpark ’t Ligteveld in Neer

Uitnodiging bijeenkomst vrijwilligers 16 februari
Dinsdagavond 16 februari 2016 (19.30 – 21.00 uur)
Voetbalkantine, Sportpark ’t Ligteveld, Maasweg 1, Neer


Afgelopen maanden hebben met vele verenigingen  diverse ontmoetingen plaatsgevonden over het toekomstige Park Leudal-Oost in Neer. Dat we samen veel sterker staan, is een gedeeld besef. Logisch dat daarbij ook al de eerste ideeën werden gedeeld: hoe we elkaar, ook met het oog op de toekomst, op korte termijn kunnen helpen en versterken. Dat doen we graag samen. Samen met de vele vrijwilligers die vanuit de verenigingen op én rond het huidige Sportpark ‘t Ligteveld actief zijn. Of mensen die als vrijwilliger aan de slag willen. De aftrap daarvoor is op dinsdagavond 16 februari 2016 van 193.0 – 21.00 uur in de voetbalkantine op Sportpark ’t Ligteveld in Neer.

We praten de vrijwilligers vanuit de verenigingen en andere geïnteresseerde, potentiële, vrijwilligers bij over de ontwikkeling van Park Leudal-Oost. En we gaan samen ontdekken wat we nú al voor elkaar zouden kunnen betekenen. En ook, wat anderen voor ons kunnen betekenen op weg van een gesloten naar een open park. We willen naast een sportieve ook een maatschappelijke ontmoetingsplek zijn. Samen maken we ideeën concreet én gaan we aan de slag.

Genodigden
Naast de huidige en aangrenzende gebruikers op Sportpark ‘t Ligteveld nodigen we ook graag de vrijwilligers van gemeenschapshuis D’n Haammaeker uit en van de toekomstige gebruikers van Park Leudal-Oost zoals bijvoorbeeld volleybalvereniging Accretos. Heel praktisch, omdat vanuit één van deze partijen ook al de vraag is gekomen voor onderlinge samenwerking in het hier en nu. Vanzelfsprekend zijn ook bestuursleden vanuit de diverse verenigingen deze avond van harte welkom. Ook zij behoren tot de vrijwilligers. En mocht er onder de lezers mensen geïnteresseerd zijn om eventueel een steentje bij te dragen op welke manier dan ook, ook zij zijn van harte welkom.