RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Nog niet klaar voor P&M

Geplaatst op: 29-08-2016 - 681 keer gelezen

We zijn voor het eerst te gast op de seizoenaftrap voor de veteranenteams uit de gemeente Peel en Maas, die dit in de vorm van een 7x7 mini toernooi doen. RKMSV is dit jaar gastheer en dat betekent een vlekkeloze organisatie ondanks dat ze flink moeten improviseren omdat twee teams zich afmeldden. Het animo om op  deze tropische augustuszaterdagnamiddag een toernooi te spelen is blijkbaar op meerdere plaatsen laag. Met moeite hebben we een zevental op de been gebracht en na de nodige  telefoontjes kunnen we eindelijk vertrekken. Zelfs Peter moet bijspringen, zeker  als Erik nog SpoedExpressMarlie moet inschakelen om zijn spullen in Meijel te krijgen. 

Deelnemers: Jeffrey, Ruud, Erik, John T., Wim, Herman, Rich, Gerard, Peter.
De drie eenheid is compleet maar heeft weinig invloed op de opstelling, noch de  wissels en noch op de wedstrijden zelf. Ze kunnen zich dan ook volledig wijden aan de verzorging (goed drinken!).
Sjaak en Har maken er een fietsuitje van en aanschouwen, samen met Maurice, het gebeuren vanonder de parasols.

De eerste poulewedstrijd  gaat kansloos verloren met 2-0 tegen Baarlo. Het is erg wennen voor ons terwijl Baarlo makkelijk combineert en onze fouten genadeloos afstraft. Zelf creëren we geen enkele kans. Geen schande, Baarlo zal uiteindelijk in de finale belanden.

De tweede wedstrijd tegen Panningen is gelijk opgaand met goede kansen  maar Panningen scoort. Rich komt nog oog in oog met hun keeper maar faalt. De minimale 1-0 nederlaag laat een stijgende lijn zien en geeft hoop.

De derde poulewedstrijd is tegen BEVO, die wel al een punt hebben. Via Herman pakken we de voorsprong maar helaas worden we afgerekend op enkele fouten en staan we met 2-1 weer met lege handen.  Bevo naar de kruisfinale en wij kunnen naar huis.

Baarlo schakelt in de kruisfinale Helden uit na penalty’s maar verliest in de finale tegen de terechte winnaar Egchel.  Een ervaring rijker en stof tot evalueren.  Een volgende keer zal het anders moeten.