RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Nieuwe sponsor: Formido Roggel

Geplaatst op: 25-09-2017 - 875 keer gelezen

Bouwmarkten
Formido is de service bouwmarkt bij jou in de buurt en bestaat al ruim 40 jaar. Formido is dé doe-het-zelf specialist met kwaliteitsproducten tegen een goede prijs. Voor een eenvoudige klus of grote verbouwing bieden wij al jouw klusartikelen. Onze vestigingen bevinden zich vooral buiten de grote steden. Daarmee is Formido de doe-het-zelf bouwmarkt bij jou in de buurt, met een persoonlijk karakter.

Webshop
Formido is in 2013 als eerste bouwmarkt in Nederland gestart met een landelijke webshop. Sindsdien heeft Formido twee keer de Webshop Award voor Beste Webshop binnen de categorie bouwmarkten gewonnen! Inmiddels zijn er in de webshop meer dan 17.000 artikelen eenvoudig en snel online te bestellen. Formido levert in heel Nederland, inclusief diverse Waddeneilanden en net over de grens in België en Duitsland. Vanaf € 200.- bezorgen we de meeste artikelen gratis bij je thuis.

Formido Klushulp
Hulp nodig bij je klus? Ook voor advies over het samenstellen van de juiste materialen of uitleg over een klus helpen onze medewerkers je graag. Voor wie liever de klus niet zelf uitvoert is er de Formido KlusHulp >> Diverse klussen kunnen door een professionele klusser door Formido worden uitgevoerd, zoals het leggen van een laminaatvloer, of het inmeten en plaatsen van een maatwerkkast. Maar ook even iets op maat zagen doet Formido graag voor je.