RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Nieuwe dreun voor RKSVN 1

Geplaatst op: 07-02-2018 - 705 keer gelezen

Door: Vital Heijnen

Na de verloren derby van vorige week moest RKSVN vandaag iets recht gaan zetten. De tegenstander van vandaag was Swartbroek. Eerder dit seizoen werd er thuis moeizaam met 1-0 gewonnen van deze tegenstander. We wisten dus dat het een moeilijke wedstrijd zou gaan worden.

Na het eerste fluitsignaal werd al meteen duidelijk dat Swartbroek feller en beter uit de startblokken kwam dan de uitploeg uit Neer. Dit resulteerde dan ook al in een vroege voorsprong voor Swartbroek, alleen werd deze wegens buitenspel afgekeurd.
In het vervolg kwam Neer iets beter in het spel, maar erg goed was het niet. Beide ploegen kregen kansen. De grootste kans voor Neer kwam in de 20e minuut na een goed opgezette counter werd voor open doel gemist. Neer zakte hierna weer wat in en Swartbroek was sterker. In de 34e minuut werd het dan ook 1-0. Hiermee gingen we ook rusten omdat verdere kansen uitbleven.

Neer kwam sterk uit de kleedkamer in de 2e helft, en kreeg in de 49e minuut al een grote kans die helaas net naast het doel ging. Gelukkig viel de bal 3 minuten later wel goed en het was Jasper B. die raak schoot, 1-1!
In de minuten hierna was Neer ook de bovenliggende ploeg en het rook aan de 1-2, helaas voor Neer viel deze niet. Na een goede 15minuten na rust zakte Neer wederom wat in en Swartbroek kon het verschil ook niet echt maken. Lang leek het er op dat het bij 1-1 zou blijven maar in de 83e minuut werd het alsnog 2-1 voor Swartbroek na een snelle counter. Neer moest nu vol op de aanval. Bart Wulms, die na lang blessure leed dan eindelijk zijn opwachting mocht maken in de competitie, werd in de aanval erbij gezet. Neer ging alles of niets spelen. Helaas hielp dit niet en het werd nog erger, toen in de 90e minuut een nieuwe counter van Swartbroek resulteerde in de 3-1.

Na de carnaval wacht de inhaal wedstrijd tegen Heythuysen in Neer! We hopen ons dan te revancheren van de 2 slechte wedstrijden na de winterstop!