RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Niet verdiend, wel gebeurt...

Geplaatst op: 10-10-2022 - 489 keer gelezen

Het is weer zondag morgen 9 oktober. Het zonnetje schijnt en de geitjes worden lekker op tijd wakker. Om 8.30 worden we door trainer Sepp verwacht bij Sjaen. Vol goede moed vertrokken we richting Nederweert Eind. De eindse boys... uhm girls... uhm boys?? Even kortsluiting hier... Bij het omkleden kwamen we er weer eens achter dat we geen waterzak hadden, dan maar met een geleende emmer en schuurspons.

De wedstrijd begint. De eerste kans is voor Fay, maar de keepster heeft hem. Het gaat erna gelijk op. Neer is sterkt maar ook de Nederweert Eind is goed aan bal. De dames van Nederweert Eind komen 1 tegen 1 te staan met onze keepster. Helaas weet Laura deze bal niet tegen te houden en komen we met 1-0 achter te staan. Flink balen... De tegenstander krijgen een aantal kansen nog, maar dan krijgen wij ook een goede kans. Senna geeft de bal aan Nina en Nina schiet... maar helaas heeft de keepster hem en word het een corner. Over de corner verder zullen we het maar niet hebben, want er kwam niet echt een kans uit. Er wordt gewisseld. Onze hulptroepen van de MO17 komen ons te hulp. Sanne komt i.p.v. Nina en Mette komt erin voor Josien. Nikki krijgt de bal en schiet netjes op goal, maar de keepster heeft de bal. Alleen niet klemvast!! Onze snelle Senna schiet daarom de bal snel in de goal en zo komen we nog net voor rust 1-1 te staan!!

Na de rust komt Sien erin voor Janine. De tegenstander komt sterkt uit de rust. Wij Neer zijn niet helemaal wakker en ze komen ze weer 1 tegen 1 met onze keepster Laura te staan. Gelukkig was Laura wel wakker en heeft ze de bal tegengehouden. Dan worden we toch een beetje wakker en krijgen we een aantal grotere kansen. Zo mag Nikki, Senna en Fay een keer op goal schieten. Helaas heeft de keepster alle ballen en dit keer klemvast. We krijgen ook nog een vrije trap net buiten de 16. Onze laatste man Demi mag hem nemen. Maar ook deze tikt de keeper er nog uit. Het lijkt wel of ze red bull heeft gehad, ze heeft net vleugels. Freya mag ook nog meedoen en komt in het veld voor Nikki. Vlak erna breekt er weer een speler door onze verdediging. Helaas weet Laura deze niet te houden en komen we vlak voor het einde met 2-1 achter te staan. Niet verdiend, wel gebeurt ☹. Sepp wisselt binnen het veld, Lisan gaat laatste man voetballen en Demi mag dan eindelijk weer naar voren. Helaas heeft deze actie niet geholpen.

Na 90 minuten fluit de scheids af en hebben we toch verloren met 2-1. We wille Mette en Sanne van de meiden MO17 heel erg bedanken!! En gaan ons klaarmaken voor volgende week zondag. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!!