RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


NIEUWE HOOFDSPONSOR VOOR RKSVN: 123INKT.NL

Geplaatst op: 25-07-2021 - 2042 keer gelezen

NIEUWE HOOFDSPONSOR VOOR RKSVN: 123INKT.NL

Op zondag 11 juli maakte de sponsorcommissie in het bijzijn van haar leden de nieuwe hoofdsponsor voor seizoen 2022-2023 bekend: niemand minder dan 123inkt.nl.

123inkt.nl sponsort met haar speciale sponsorprogramma ‘De jeugd heeft de toekomst’, voetbalclubs met een compleet kledingpakket per speler. Niet voor een enkel team, maar voor de volledige jeugdafdeling van een club! Zo profiteert elke jeugdvoetballer, ongeacht niveau of (financiële) achtergrond, evenveel van het sponsorprogramma. Met deze sponsoring willen zij niet alleen uniformiteit en gelijkheid op de velden creëren, maar vooral ook bijdragen aan een ultieme voetbalbeleving onder jeugdvoetballers.

Na het presenteren van de nieuwe hoofdsponsor en de nieuwe sponsormogelijkheden, werd samen met de huidige sponsoren de middag gezellig voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje. Gastspreker Willy van de Kerkhof kwam langs om te vertellen over zijn voetbalcarrière en werd door Maurice Graef aan de tand gevoeld over alle beruchte zwembadfeestjes in het internationale voetballand. Al met al een gezellige middag, met hopelijk veel nieuwe kansen voor huidige én nieuwe sponsoren. Proost op een nieuw seizoen!

De sponsorcommissie,

Sep Vestjens, Jo Ramaekers, Hubertus Dorssers, Rick Beurskens, Bianca Flupsen-Cox en Eva Custers

 

Over 123inkt.nl

Met ruim 3,5 miljoen klanten is 123inkt.nl online marktleider op het gebied van inktcartridges en toners. Naast de goedkoopste inktcartridges en toners biedt 123inkt.nl u een razendsnelle levering, de beste service en deskundig advies.

Naast bijvoorbeeld Canon, Brother of HP inktcartridges en toners, kunt u ook kiezen voor het 123inkt huismerk. De huismerk inkt- en tonercartridges bevatten vaak meer inkt dan de originele merken en zijn vaak een stuk goedkoper.

Misschien wilt u ook een ander product dan een toner of inktcartridge kopen. Dat is bij 123inkt.nl geen enkel probleem. Zo beschikt 123inkt.nl over een groot assortiment papier en labels en een zeer uitgebreid aanbod aan kantoorartikelen.