RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


NIEUW: Webshop

Geplaatst op: 23-09-2015 - 867 keer gelezen

Vanaf heden is het mogelijk RKSVN teamwear en accessoires te bestellen via de RKSVN Webshop. Een aantal items zijn ook met RKSVN bedrukking verkrijgbaar! De RKSVN Webshop is te vinden in de menubalk bovenin de website. Bestellen via de webshop levert RKSVN ook nog eens een extra sponsorbedrag op! 

Bestelproces:
Als je een bestelling afrekent in de Ledenshop, betaal je direct aan de sportspeciaalzaak (De Bruijn, Panningen). Als de betaling is verricht, komt de bestelling binnen bij Deventrade. Onder normale omstandigheden levert Deventrade de bestelling binnen 2 werkdagen bij de sportspeciaalzaak af. Indien je hebt aangegeven dat je bestelling bedrukt dient te worden, kan het vervolgens nog enkele dagen duren voordat je bestelling gereed is om af te halen. Je ontvangt vanzelf bericht van de sportspeciaalzaak zodra het zover is.

Is de aankoop niet zoals verwacht of wil je een andere maat of kleur? Dan kun je de bestelling met de originele labels ruilen of retourneren bij de sportspeciaalzaak. Uiteraard geldt hierbij dat de retournering plaatsvindt binnen de retourtermijn van 14 dagen, het artikel in originele staat moet zijn en niet gebruikt of gedragen. Passen mag natuurlijk wel. Bij onenigheid over de staat van het product beslist de sportspeciaalzaak of het product geretourneerd mag worden. Let op: bedrukte artikelen kunnen niet geretourneerd worden!