RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Niet raak, wel gewonnen

Geplaatst op: 13-11-2022 - 464 keer gelezen

Op deze zonnige zondagmorgen 13 november mochten de geitjes zich weer verzamelen om 8.45 bij Sjaen. Vol goede moed, want het zonnetje scheen, gingen we richt DFO. Het was een hele belangrijke wedstrijd, we moeten winnen en vooral veel goals maken zodat ons doelsaldo eens zou stijgen. Het was zelfs zo belangrijk dat de opstelling in de krant stond. Sep had er speciaal een oranje onderbroek voor aangetrokken (dit zou geluk moeten brengen). Om 10.00 klinkt het startsignaal van de wedstrijd. We beginnen gelijk sterk. Senna krijgt direct een kans en speelt de keepster uit, maar helaas is ging de bal mis…

Na deze gemiste kans volgen er nog heel veel missers, ik zal jullie de details sparen anders ben je morgenvroeg nog aan het lezen. Op het veld beginnen we steeds meer tactiek te bespreken, want die bal moet er toch in. Goed samen spelen, rustig aan de bal, we kunnen hier winnen, die kansen komen wel. Zogezegd, zo gedaan. Fay dribbelt naar voren en schiet de bal op Demi. Demi geeft een voorzet en Senna tikt hem er zo in 1-0!! Na deze 1-0 komen er weer een aantal missers. Zo schiet Fay de bal over en Demi naast. Senna schiet ook weer op goal, lichte twijfel of deze nu zat maar anders heeft de keepster ons een handje geholpen want de bal eindigt in het net. 2-0!! En deze goal doneren we natuurlijk gewoon aan Senna en niet aan de keepster! We kakken een beetje in en geven zelfs een corner weg aan DFO. We komen hier moeilijk uit, maar gelukkig lukt het uiteindelijk toch. Demi krijgt een kans, maar schiet de bal keurig in de handjes van de keepster.

Senna laat zichzelf weer eens even zien en speelt zo de keepster uit. Ze scoort de 3-0 keurig in een open goal. HATTRICK!! Maar 3 vond ze er niet genoeg. Demi legt de bal mooi voor en Senna scoort de 4-0 met haar hoofd. En met deze 4de goal gaan we ook de rust in… In rusttijd mochten vlagger Sven en Josien in de sloot kruipen om de bal eruit te halen. Hier is de geschiedenis van Lucky Strike ontstaan. De tweede helft is begonnen en vooral voor Renee begon deze helft erg schokkend. Ze ontdekt een grijze haar… Gelukkig scoren we de 2de helft iets sneller dan de eerste. Demi prikt de 5-0 er keurig in. Niet veel later laat Roos (die ons gelukkig uit kwam helpen vanuit de meiden) de 6-0 er ook nog even. ROOS JE BENT EEN TOPPER!! De scheids hield niet zo van het gevloek als iets misging... Robin kreeg een aantal boze blikken, maar ook leidster Marion kreeg een boze blik van de scheids. Hiernavolgend komen er nog een heel veel miskansen... Ik zal alle details besparen en alleen de echte hoogtepunten benoemen. Die is namelijk van mezelf ????.

Grote kans van Nina, maar helaas is de goal net te klein en eindigt de bal op de kruising. Eindstand van de wedstrijd is 6-0 en met 3 punten gaan we weer naar neer. Ik wil nog even een correctie maken, Sepp zijn oranje onderbroek blijkt geel te zijn... Dus Sepp volgende week echt een oranje onderbroek graag!! In de stand zijn we nu van 4de plek naar de 2de plek gestegen.