RKSVN App


Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het nieuws rondom RKSVN? Download dan nu de RKSVN app!


Mooie overwinning voor de meiden F!

Geplaatst op: 17-03-2016 - 736 keer gelezen

Afgelopen zaterdag stond voor de meiden f van RKSVN de 2e wedstrijd op het programma. Na een verdienstelijk gelijkspel mochten Bente, Bo, Mette, Milou, Noeke, Nouk en Sanne naar Panningen afreizen om daar hun voetbalkunsten te laten zien. Helaas was Jinke ziek en kon zij er niet bij zijn.

Concentratie tijdens de wedstrijdbespreking!

Na de warming up werd de nieuwe yell luidkeels uitgeroepen! Sanne mocht de eerste helft keepen en meteen na de aftrap trokken de meiden ten strijde! Na goed doorzetten van Noeke en Bo kwam Nouk alleen voor de keeper en zij faalde niet, 1-0 voor RKSVN. De meiden hadden er zin in en via een mooie aanval over links was het uiteindelijk Bente die heel beheerst de 2-0 scoorde. Mette had nieuwe schoenen gekregen en deze al op de training afgelopen donderdag ingelopen. Dit was te merken, met een mooie hattrick scoorde Mette de 3-0, 4-0 en 5-0! Super samenspel en inzet van alle meiden maakte dat Panningen geen schijn van kans had.

De paar keer dat Panningen eruit kwam werden door goed verdedigen onschadelijk gemaakt en anders stond Sanne er nog. 1 keer was Sanne echter ook kansloos waardoor het 5-1 werd. Dit was ook de ruststand.In de tweede helft mocht Milou keepen en zij had thuis geoefend met het uitschieten van de bal. Panningen begon echter goed aan de 2e helft en Milou was kansloos waardoor het 5-2 werd. Bo en Sanne zorgden echter voor veel dreiging waardoor een verdediger van Panningen in eigen doel schoot, 6-2. Mette had nog steeds haar nieuwe schoenen aan en scoorde na een verre trap van Milou de 7-2! Panningen gaf nog niet op maar Noeke, Nouk en Bente verdedigde keurig. Eenmaal waren ze allemaal toch nog kansloos waardoor het 7-3 werd. Het laatste doelpunt was echter weer voor RKSVN want na een mooie aanval stonden Bo, Mette en Bente voor de keeper en Bente scoorde de 8-3! Een luid applaus van de leiders en meegereisde supporters volgde na de wedstrijd.

Een super prestatie van de dames die natuurlijk gevierd werd in het kleedlokaal, daar werden de meiden ook nog getrakteerd op een verassing van Bo, die jarig was geweest!

Komende zaterdag spelen de meiden om 9.30 uur in Neer tegen Grashoek, met dezelfde inzet en plezier wordt het vast en zeker weer een mooie zaterdagmorgen!